Τέλος τα πάρτυ στις Μ.Κ.Ο. και σε οργανισμούς του Δημοσίου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Τέλος τα πάρτυ στις Μ.Κ.Ο. και σε οργανισμούς του Δημοσίου

Μετά τις ΜΚΟ κόβουν τα λεφτά σε Οργανισμούς του Δημοσίου
Επιστολές Σταϊκούρα προς τους αρμόδιους υπουργούς
Μετά την περικοπή της χρηματοδότησης των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) από τον προυπολογισμό, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, κατ΄εντολήν του πρωθυπουργού, κ. Αντώνη Σαμαρά, προετοιμάζει περικοπές έως και τον μηδενισμό των επιχορηγήσεων προς τους οργανισμούς του δημοσίου που ελέγχονται.
Εν όψει της κατάρτισης του Σχεδίου Προϋπολογισμού του 2013, ο κ. Σταϊκούρας, απέστειλε στους υπουργούς τις δύο επισυναπτόμενες επιστολές.
Στόχος η εξάντληση των περιθωρίων περιστολής και ο διαχρονικός εξορθολογισμός της δημόσιας δαπάνης που αφορά τη χρηματοδότηση Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, άλλων Συλλογικών φορέων καθώς και την καταβολή επιχορηγήσεων, εισφορών συνδρομών σε διεθνείς οργανισμούς και άλλες οντότητες του εξωτερικού. Η βούληση της κυβέρνησης για προώθηση της δημοσιονομικής εξυγίανσης, προσαρμογής και πειθαρχίας είναι ισχυρή και η εφαρμογή της αταλάντευτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages