Το χρυσάφι της Μεσσηνίας στο πρωτοσέλιδο της 'ΦΩΝΗΣ' - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Το χρυσάφι της Μεσσηνίας στο πρωτοσέλιδο της 'ΦΩΝΗΣ'


ΠΙΟ ΨΗΛΑ η τιμή για το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο της Μεσσηνίας. Οι τάσεις της αγοράς επιβεβαιώνουν πλήρως τη «ΦΩΝΗ» που από τον Ιούλιο προειδοποιούσε για τις εξελίξεις.
● ΑΥΤΟ είναι το σημερινό πρώτο θέμα της «ΦΩΝΗΣ» που παρουσιάζει όλες τις εξελίξεις για το βασικότερο προϊόν της Μεσσηνίας.
Διαβάστε ακόμη στη «ΦΩΝΗ»:
● ΑΛΛΑΓΗ σελίδας στη Ν.Δ. με την επιλογή νέου γραμματέα. Ο πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς δεσμεύτηκε ότι θα είναι το τελευταίο (αλλά αναπόφευκτο) πακέτο μέτρων, αναγκαίο όμως για την παραμονή στο ευρώ, ενώ επιτέθηκε στο «λόμπι της δραχμής».
● ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ συνέδριο της ΚΕΔΕ αποφάσισε διήμερο λουκέτο στους δήμους 12-13 Σεπτεμβρίου για τα οικονομικά.
● ΔΙΨΑΝΕ στα Ρίγκλια της Μάνης και διαμαρτύρονται. Τι λέει ο δήμαρχος Δημ. Γιαννημάρας.
● ΜΠΑΖΩΜΑΤΑ ρεμάτων και επικίνδυνα φρεάτια στη Βλασάδα, προκαλούν διαμαρτυρίες των κατοίκων που μιλούν για εγκατάλειψη από το Δήμο.
● ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ η επίκαιρη ερώτηση Πετράκου για τη ρύθμιση των δανείων στις πυρόπληκτες περιοχές. Από τη Δευτέρα επίλυση στο πρόβλημα για τα δάνεια χωρίς εγγυήσεις του Δημοσίου.
● ΑΡΘΡΑ, σχόλια, παρεμβάσεις, πολιτιστικά και αθλητικά συμπληρώνουν την ύλη της «Φ».
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages