"Συναυλία Αλληλεγγύης" για την δομή του Δημοτικού Παντοπωλείου Καλαμάτας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

"Συναυλία Αλληλεγγύης" για την δομή του Δημοτικού Παντοπωλείου Καλαμάτας

Ευρεία συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 29.08, στις 13:30, στο Δημαρχείο Καλαμάτας, μεταξύ του Προέδρου της ΦΑΡΙΣ κ. Νίκου Μπασακίδη, του επικεφαλής των εθελοντών του Δημοτικού Παντοπωλείου κ. Αλέκου Παπαδάτου και εκπροσώπων Συλλόγων και Φορέων της πόλης μας, με θέμα τη "Συναυλία Αλληλεγγύης" που θα πραγματοποιηθεί για την ενίσχυση του Δημοτικού Παντοπωλείου Καλαμάτας τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012, στο Αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας, στις 21:00.
Η "Συναυλία Αλληλεγγύης", οργανώνεται από το Δήμο Καλαμάτας και τη ΦΑΡΙΣ, με την εθελοντική συμμετοχή επαγγελματιών του θεάματος και ποιοτικών μουσικών συγκροτημάτων της πόλης μας και θα στηριχθεί από Συλλόγους και Φορείς της πόλης μας, με αγορά εισιτηρίων και ενημέρωση των μελών τους, έτσι ώστε να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία, να ευαισθητοποιήσει το κοινό της Καλαμάτας και να ενισχυθεί το σημαντικό έργο του Δημοτικού Παντοπωλείου. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά, μέσω διακαναλικης εκπομπής, στα τοπικά τηλεοπτικά μέσα.
Σε ήχους ροκ, ποπ, εντεχνολαϊκούς και παραδοσιακούς και με σύνθημα: "Δεν είσαι μόνος" σας περιμένουμε όλους στο Κάστρο... για να αποδείξουμε ότι η ευαισθησία και η αλληλεγγύη για το συνάνθρωπό μας δυναμώνουν σε περιόδους κρίσης..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages