Τα λιμάνια και η επιμήκυνση στο πρωτοσέλιδο της 'ΦΩΝΗΣ' - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Τα λιμάνια και η επιμήκυνση στο πρωτοσέλιδο της 'ΦΩΝΗΣ'


ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ με το λιμάνι της Καλαμάτας; Βασανιστικό ερώτημα με τις τελευταίες εξελίξεις και τις ιδιωτικοποιήσεις να μπερδεύουν τα πράγματα. Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο της σημερινής «ΦΩΝΗΣ», στη οποία προβάλλονται εμφαντικά και τα εξής θέματα:
● ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ για την οικονομία και το μέλλον της χώρας η επιμήκυνση προσαρμογής στο πρόγραμμα εξυγίανσης των δημοσίων οικονομικών και η μεγάλη μάχη που δίνει για την Ελλάδα σήμερα και αύριο σε Βερολίνο και Παρίσι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Μια σημαντική οικονομικοπολιτική ανάλυση που δίνει απαντήσεις σ' αυτούς που αμφισβητούν και την αναγκαιότητα της επιμήκυνσης του προγράμματος και τις δυσκολίες της εθνικής διαπραγμάτευσης για την παραμονή της χώρας στο ευρώ, αλλά και για το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρώπη και τον κόσμο.
● 21 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ της ΝΔ, μεταξύ των οποίων και οι Μεσσήνιοι Γιάννης Λαμπρόπουλος και Δημήτρης Σαμπαζιώτης κατέθεσαν ερώτηση ζητώντας να αξιοποιηθούν τα συμπεράσματα επιστημονικής έρευνας για το ελαιόλαδο -φάρμακο της Μεσσηνίας, με επίκεντρο της έρευνας τη Μεσσήνη.
● ΕΠΙΣΤΟΛΗ Τατούλη σε Δένδια για τα κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στην Κόρινθο.
● ΕΦΥΓΕ από τη ζωή ο ελληνοαμερικάνος καθηγητής Πήτερ Γιάννος από τον Άγιο Σώστη Μεσσηνίας. Σημαντική η απώλεια του ανθρώπου που έφτιαξε το μνημείο για τα θύματα του Τιτανικού.
● 3 ΜΝΗΜΕΙΩΔΗ κτίρια έφεραν στο φως οι ανασκαφές της Ξένιας Αραπογιάννη στην Αρχαία Θουρία.
● ΑΡΘΡΑ, παρεμβάσεις, συνεντεύξεις, ειδήσεις και σχόλια για τα Μεσσηνιακά δρώμενα και όχι μόνο…
● ΤΕΛΟΣ, ατζέντα εκδηλώσεων και τα αθλητικά δρώμενα στη Μεσσηνία με Γκόλφω που… σκοτώνει!
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί - πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages