Αμπάριζα πήρε ο Νίκας τα τραπεζοκαθίσματα στη πλατεία σε όσους οφείλουν - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Αμπάριζα πήρε ο Νίκας τα τραπεζοκαθίσματα στη πλατεία σε όσους οφείλουν

Και άλλα τραπεζοκαθίσματα μάζεψε ο Δήμος Καλαμάτας από επιχειρήσεις που έχουν χρόνιες οφειλές προς το Δήμο για την χρήση των κοινόχρηστων χώρων.
Πριν 1 μήνα περίπου συνεργεία του Δήμου είχαν επέμβει σε καταστήματα στην κεντρική πλατεία της Πόλης , εχθές ο Δήμος Καλαμάτας μάζεψε τα τραπεζοκαθίσματα σε καταστήματα κοντά στο λιμάνι , στην πλατεία 23ης Μαρτίου , στην Ναυαρίνου καθώς και στην κεντρική πλατεία. Κάποιοι από τους ιδιοκτήτες έσπευσαν και ρύθμισαν τις οφειλές του με αποτέλεσμα να μην αφαιρεθούν τελικά τα τραπεζοκαθίσματα.
Όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Καλαμάτας κ. Δημήτρης Μπούχαλης , σκοπός του Δήμου δεν είναι να φέρει εμπόδια στην λειτουργία των καταστημάτων αλλά να αποκαταστήσει και να εξασφαλίσει την Ισονομία μεταξύ των επαγγελματιών της Πόλης. Συμπλήρωσε επίσης ότι αρκετοί είναι αυτοί που το τελευταίο διάστημα έχουν σπεύσει να πληρώσουν τις οφειλές τους.
Τέλος δήλωσε ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί άμεσα και σε άλλες επιχειρήσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages