Σκωτσέζικο ντους στους Μεσσήνιους για τους αυτοκινητόδρομους - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Σκωτσέζικο ντους στους Μεσσήνιους για τους αυτοκινητόδρομους

Πάνω που περίμεναν οι πολίτες ειδικά της Νοτίου Μεσσηνίας να δοθεί η έξοδος του αυτοκινητόδρομου στο αεροδρόμιο και να γίνεται άμεσα η πρόσβαση στην ευθεία της Μεσσήνης τελικά τζίφος!!! 
Αρχισαν πάλι οι αναβολές και οι κοροιδίες καθώς μπορεί ο δρόμος να είναι πανέτοιμος αλλά θα πρέπει να λυθούν πρώτα τα προβλήματα στιςπροσβάσεις των ιδιοκτητών παραπλευρα στον δρόμο. Ετσι οι ταξιδιώτες της Μεσσήνης και της Πυλίας που θέλουν να μπούν στον αυτοκινητοδρομο θα πρέπει να κάνουν την διαδρομή απο το Ασπροχωμα,να τρώνε την κίνηση στα φαναρια, να ξαναμπλοκάρουν στο νοσοκομείο και το πράκτικερ, και να μπαίνουν στον ευτοκινητοδρομο με διαδρομή μισής επιπλέον ώρας (τόσο είναι οταν έχει κίνηση) αντι τριών λεπτών που θα γινόταν με την είσοδο από την ευθεία της Μεσσήνης και το αεροδρόμιο. Το ωραίο βέβαια είναι ότι ο κόμβος Μεσσήνης και η συνδεση με τον αυτοκινητόδρομο είναι πανέτοιμα. Το θετικό της ιστορίας είναι οτι σε ένα μήνα θα δοθεί στην κυκλοφορία και η Τσακώνα καθώς ολοκληρώθηκε ο παρακαμπτήριος στο σημείο της γεφυρας και γίνονται ουσιαστικά οι τελευταίες εργασίες για να πουν επιτέλους οι Μεσσήνιοι τέλος στις στροφές και το Δερβένι. Ολα αυτά έγιναν γνωστά στην επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα, ο κ. Καρνέσης Ιωάννης, Διευθυντής του Υπουργείου Υποδομών, ο οποίος μετείχε σε σύσκεψη με το Δήμαρχο, υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους από τoν Άρι, τη Θουρία, το Πήδημα, το Ασπρόχωμα και την Καλαμάτα με αντικείμενο την επίλυση προβλημάτων που δημιουργούνται από την κατασκευή του Εθνικού δρόμου αλλά και του Περιφερειακού δρόμου της Καλαμάτας.
Ο Δήμαρχος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κ. Καρνέση για την πολύτιμη συνεισφορά του στον εντοπισμό και την επίλυση των διαφόρων προβλημάτων από την κατασκευή των αυτοκινητοδρόμων και τόνισε ότι στις μηνιαίες συναντήσεις συζητούν τεχνικά και όχι οικονομικά (θέμα του υπουργείου)ζητήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages