Π. Τατούλης: Στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Π. Τατούλης: Στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις

Αυτοοργανωνόμαστε και στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις, δεν υπάρχουν μεσσίες
«Αυτοοργανωνόμαστε και στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις, δεν υπάρχουν μεσσίες, οι πολίτες είναι αυτοί που αποτελούν την ελπίδα της προσπάθειάς μας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννη Μπουντρόυκα, τον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτριο Λουκά και τη Θεματική Αντιπεριφερειάρχη κα Κωνσταντίνα Νικολάκου την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012 στην έδρα της Περιφέρειας.
Στόχος η ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε πνεύμα άψογης συνεργασίας, συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα που αφορούν τη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των παραγωγικών φορέων της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου συνολικότερα, με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, η οποία θα οδηγήσει στη μείωση της ανεργίας και την ανάπτυξη μιας δυνατής τοπικής οικονομίας.
«Στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνά ο τόπος οφείλουμε να σταθούμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια στήριξης της υγιούς επιχειρηματικότητας», ανέφερε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν είναι ξέφραγο αμπέλι. Υλοποιεί την αναπτυξιακή πορεία της σύμφωνα με το στρατηγικό της σχεδιασμό
Ο κ. Μπουντρούκας έθεσε επί τάπητος για ακόμα μια φορά το πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας για τη δημιουργία επιβατικού αεροδρομίου στην Τρίπολη και ο κ. Τατούλης απάντησε ότι «Η απόκτηση και ο συνδυασμός των δύο δομών, του αεροδρομίου της Τρίπολης και της Καλαμάτας, αποτελούν κορυφαία αναπτυξιακή πρόκληση για την Περιφέρεια Πελοποννήσου» δήλωσε ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης, τονίζοντας ότι «η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν είναι ξέφραγο αμπέλι, αλλά υλοποιεί σύμφωνα με το στρατηγικό της σχεδιασμό την αναπτυξιακή πορεία της».
Μελετάται η δημιουργία Διοικητηρίου, μέσω Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, στην Τρίπολη
Συζητήθηκε επίσης η δημιουργία Διοικητηρίου, μέσω Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, στην Τρίπολη, το οποίο, σύμφωνα με τον κ. Τατούλη, θα στεγάσει όλες τις υπηρεσίες της Περιφέρειας με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και τη μείωση του λειτουργικού κόστους των υπηρεσιών, θα διαθέτει μόνιμο εκθεσιακό και συνεδριακό χώρο, με δυνατότητα χώρων εστίασης και αναψυχής. Το επιμελητήριο Αρκαδίας, δια μέσω του Προέδρου του εξέφρασε την πλήρη στήριξη του σχεδιασμού αυτού και εγγυήθηκε την αξιοποίηση όλων των υποδομών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages