Οι παραδόσεις δρόμου και η οικονομία στο πρωτοσέλιδο στη ΄ΦΩΝΗ' - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Οι παραδόσεις δρόμου και η οικονομία στο πρωτοσέλιδο στη ΄ΦΩΝΗ'


ΠΙΣΩ πάει η παράδοση στην κυκλοφορία της Τσακώνα με παράκαμψη, ενώ μέσα στο Σεπτέμβριο θα παραδοθεί το τμήμα προς Καλό Νερό, ενώ ο κλάδος της Μεσσηνίας θα καθυστερήσει, όπως και η επιβολή πλευρικών διοδίων στον κόμβο της Θουρίας.
Τις εξελίξεις για τον αυτοκινητόδρομο προδιέγραψε χθες ο υπεύθυνος του υπουργείου για τον αυτοκινητόδρομο Γιάννης Καρνέσης σε συσκέψεις που έγιναν στο δημαρχείο και το διοικητήριο.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα της σημερινής ΦΩΝΗΣ η οποία προβάλει και τα θέματα:
● ΣΕ ΘΕΤΙΚΟ κλίμα η χθεσινή συνάντηση Σαμαρά - Γιούνκερ, που στις δηλώσεις του στήριξε την Ελλάδα, τονίζοντας ότι είναι ακατανόητη μια Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα.
● ΧΩΡΙΣ εξειδίκευση για το θέμα της χωροταξίας των εγκαταστάσεων η πρόταση του ΦΟΣΔΑ Πελοποννήσου, για την προσωρινή διαχείριση απορριμμάτων.
● ΕΡΩΤΗΣΗ Σαμπαζιώτη για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.
● ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ για την Μεσογειακή Διατροφή στην Κορώνη.
● ΜΕΣΣΗΝΙΟΙ στον Κόσμο αύριο το βράδυ στην Αρχαία Μεσσήνη.
● ΝΕΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ για την πάταξη της διαφθοράς θεσπίζει το υπουργείο Δικαιοσύνης με βαριές ποινές και πρόστιμα για επίορκους κρατικούς λειτουργούς.
● ΑΡΘΡΑ, σχόλια, παρεμβάσεις, πολιτιστικά και αθλητικά συμπληρώνουν την ύλη της σημερινής «ΦΩΝΗΣ».
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω μας!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages