Κυκλοφοριακές ανατροπές στην Αριστομένους και στο κέντρο της Καλαμάτας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Κυκλοφοριακές ανατροπές στην Αριστομένους και στο κέντρο της Καλαμάτας

Τις απόψεις φορέων και πολιτών για την ενδεχόμενη κατάργηση της μονοδρόμησης της Βασιλέως Γεωργίου, από τη Φαρών μέχρι την Αριστομένους, ζητάει η δημοτική αρχή και για το σκοπό αυτό συγκαλεί σε συνεδρίαση τη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, για την ερχόμενη Πέμπτη στις 8.00 το βράδυ.
Η δημοτική αρχή διερευνά εάν μπορεί να λειτουργήσει το συγκεκριμένο τμήμα της Βασιλέως Γεωργίου ως δρόμος αμφίδρομης κίνησης, με σκοπό την ανακούφιση της κίνησης στην Αριστομένους στο τμήμα μετά την κεντρική πλατεία. Είναι πάντως αμφίβολο το εάν μπορεί μια τέτοια αποσπασματική αλλαγή να βοηθήσει σε κάτι, αντίθετα μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα σε άλλα σημεία, ακριβώς λόγω της αποσπασματικότητάς της.
Από το δήμαρχο, Παναγιώτη Νίκα, είχε ανακοινωθεί ότι θα μπει σε διαβούλευση και η μονοδρόμηση της οδού Μπουλούκου, ωστόσο το θέμα έρχεται στην Επιτροπή Διαβούλευσης με τον εξής τίτλο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις περιοχές εκατέρωθεν των οδών Μπουλούκου και Μανιακίου.
Τέλος, στη συνεδρίαση θα γίνει συζήτηση για τις προτεινόμενες από το Δήμο μονοδομήσεις στην περιοχή που βρίσκεται μεταξύ των οδών Παλαιολόγου, Λακωνικής και Βασιλέως Γεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages