Μαραθώνιος για τα μέτρα και πετρέλαια στο πρωτοσέλιδο στη 'ΦΩΝΗ' - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Μαραθώνιος για τα μέτρα και πετρέλαια στο πρωτοσέλιδο στη 'ΦΩΝΗ'


ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ για τα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ, με μπαράζ συσκέψεων σε όλα τα υπουργεία και με συντονιστή τον Γ. Στουρνάρα. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έδειξε και χθες αποφασισμένος να υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις για τη διασφάλιση της παραμονή της χώρας στο ευρώ.
ΑΥΤΟ είναι το σημερινό πρώτο θέμα της «ΦΩΝΗΣ» στην οποία ακόμη προβάλλονται εμφαντικά και τα εξής θέματα:
●  ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ και στη Μεσσηνία δείχνει έρευνα επιστημόνων για όλη τη χώρα. Οι υπόγειοι θησαυροί μπορεί να σώσουν την Ελλάδα.
● ΚΑΤΑΒΟΛΗ της εξισωτικής αποζημίωσης χθες, σύμφωνα με τη δέσμευση του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά, με τη Μεσσηνιακή αγορά να «ζεσταίνεται» από την αναλογία του 1,5 περίπου εκατ. ευρώ.
● ΣΕ ΥΦΕΣΗ η φωτιά στα Πηγάδια, προβληματίζει γιατί ξέσπασε στις 1 μετά τα μεσάνυχτα. Πυροσβεστικές δυνάμεις και εθελοντές έδωσαν μάχη για να μην επεκταθεί.
● ΠΕΝΤΕ προτάσεις από το Σύλλογο Προστασίας και Ανάδειξης της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας κατά τη Γ. Σ. στης Αρκαδιάς τον πλάτανο.
● ΣΥΛΛΗΨΗ ενός τσιγγάνου (και ενός που καταζητείται) για εννέα κλοπές στη Μεσσηνία.
● ΤΣΟΥΧΤΕΡΑ πρόστιμα έρχονται για τα 1,5 περίπου εκατομμύριο ανασφάλιστα αυτοκίνητα, από τα οποία τα μισά περίπου είναι του ευρύτερου Δημοσίου!!!
● ΟΦΕΛΗ και για την Ελλάδα από την Υποτίμηση του ευρώ.
●  ΑΡΘΡΑ, σχόλια παρεμβάσεις, πολιτιστικά, αθλητικά και πλούσια ειδησεογραφία συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ» που κυκλοφορεί πρωί – πρωί και στηνΤΡΙΦΥΛΙΑ.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» στα περίπτερα πρωί – πρωί. Έγκυρη ενημέρωση, παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο! Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages