Χόλυγουντ, λιμάνια και πολιτική στο πρωτοσέλιδο της ΄ΦΩΝΗΣ' - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Χόλυγουντ, λιμάνια και πολιτική στο πρωτοσέλιδο της ΄ΦΩΝΗΣ'


ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ πρώτο ταξίδι του Μεσσήνιου Έλληνα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά δεσπόζει σήμερα στο πρωτοσέλιδο της «ΦΩΝΗΣ».
Η απόλυτη δέσμευση της Μέρκελ για παραμονή της χώρας στο ευρώ ήταν το πρώτο καλό νέο της επίσκεψης στο Βερολίνο, ενώ σήμερα ο Αντ. Σαμαράς συναντάται στο Μέγαρο των Ηλυσίων με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, οι θέσεις του οποίου είναι σαφώς πιο φιλικές για την Ελλάδα.
● ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ για το Λιμάνι της Καλαμάτας και το αεροδρόμιο που απ’ ότι φαίνεται μπαίνουν μπροστά για την ανάκαμψη της χώρας, προσφέροντας σημαντικές αναπτυξιακές ευκαιρίες στη Μεσσηνία.
● ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΟ ρομάντζο σε Καρδαμύλη και Κορώνη όπου πραγματοποιούνται γυρίσματα κινηματογραφικής ταινίας με αστέρες του διεθνούς κινηματογραφικού ρεπερτορίου.
● Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη βάζει τις «κόκκινες γραμμές» και ξεκαθαρίζει ότι η στήριξη της κυβέρνησης στην βάση του πλαισίου συνεργασίας αποτελεί υπόθεση εθνικής σημασίας.
● «ΦΩΤΙΕΣ» άναψε και στη Μεσσηνία από σπίθα που άναψε προχθές στην Κόρινθο με τους λαθρομετανάστες, Δηλώσεις από Αλευρά – Νίκα.
● ΔΗΜΟΣΙΟΣ έπαινος στον Πέτρο Τατούλη από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αθ. Τσαυτάρη στην Κορώνη, σε συζήτηση για τη Μεσογειακή Διατροφή.
● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά για τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τον τοπική αγορά στο σημερινό φύλλο της «ΦΩΝΗΣ» που κυκλοφορεί πρωί – πρωί και στην ΤΡΙΦΥΛΙΑ
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages