Τηλεοπτική καμπάνια για το Ηλεκτρονικό Παρατηρητήριο τιμών - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Τηλεοπτική καμπάνια για το Ηλεκτρονικό Παρατηρητήριο τιμών

Tην ευκαιρία να συγκρίνουν τις τιμές βασικών αγαθών και προϊόντων καθημερινά μέσω internet έχουν οι Έλληνες καταναλωτές μέσω τις ιστοσελίδας του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας,  Υποδομών , Μεταφορών και Δικτύων.
Ήδη έχει ξεκινήσει τηλεοπτική καμπάνια ενημέρωσης με spot που έχουν παραχθεί και μεταδίδονται δωρεάν απο ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου.
Η ενημέρωση για τους κινδύνους του παραεμπορίου και η αξιοποίηση του παρατηρητηρίου τιμών είναι ο στόχος των αρμοδίων του Υπουργείου, για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και την προστασία των καταναλωτών.
Ο ιστότοπος www.e-prices.gr βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία ενώ είχε επίσημα παρουσιαστεί την 1η Δεκεμβρίου 2010 μαζί με τον ιστότοπο του Παρατηρητηρίου Τιμών των Διδάκτρων (www.gge.gr) και τον ιστότοπο του Παρατηρητηρίου Τιμών των Υγρών Καυσίμων (www.fuelprices.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages