1 στους τέσσερις δεν πάει στη διανομή τροφίμων του ΤΕΒΑ στη Μεσσηνία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 16 Απριλίου 2023

1 στους τέσσερις δεν πάει στη διανομή τροφίμων του ΤΕΒΑ στη Μεσσηνία

 


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 

Στο 76% ανήλθε η προσέλευση των δικαιούχων από τη Μεσσηνία, για την παραλαβή τροφίμων, στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ. Η διανομή ολοκληρώθηκε σήμερα. Η προηγούμενη διανομή, στις αρχές Μαρτίου, σημείωσε προσέλευση 75%. Τα τρόφιμα που δεν παραλαμβάνονται διατίθενται, σύμφωνα με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο Συσσίτιο του Δήμου Καλαμάτας, στη Μητρόπολη Μεσσηνίας για τις δομές της και στην Κιβωτό του Κόσμου…

Από το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ανδρέα Τσουκαλά, ανακοινώθηκε σχετικά: “Ολοκληρώθηκε σήμερα, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, ως επικεφαλής εταίρος της Κ.Σ Μεσσηνίας, η 2 η διανομή εντός του 2023, προϊόντων, του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ.

Η συμμετοχή των ωφελούμενων ήταν ικανοποιητική, ποσοστό 76%.

Διατέθηκαν κρέατα, τυριά, είδη οπωροπαντοπωλείου, μαναβική, λάδι και είδη Βασικής υλικής συνδρομής, σε συνολικά 3901 οικογένειες, που αντιστοιχούν σε 6558 άτομα, σε όλους τους Δήμους –εταίρους της Κ.Σ. Μεσσηνίας.

Τα αδιάθετα ευαλλοίωτα τρόφιμα διατέθηκαν σε δομές συσσιτίων της ΠΕ Μεσσηνίας ( συσσίτιο του Δήμου Καλαμάτας, δομές της Ι.Μ. Μεσσηνίας, «Κιβωτός του Κόσμου»)”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages