ΑΛΛΑΓΗ φρουράς ετοιμάζεται στο Λιμενικό Ταμείο Μεσσηνίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

ΑΛΛΑΓΗ φρουράς ετοιμάζεται στο Λιμενικό Ταμείο Μεσσηνίας


 Με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής συγκροτήθηκε η Λιμενική Επιτροπή του Λιμενικού Ταμείου Ν. Μεσσηνίας για την τριετία 2023-2025».

Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση, η νέα Λιμενική Επιτροπή του Λιμενικού Ταμείου Ν. Μεσσηνίας συγκροτείται από τα εξής μέλη:

α) Τον Πλοίαρχο Λ.Σ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΗ Νικόλαο του Γεωργίου, Προϊστάμενο του Λιμενικής Αρχής Καλαμάτας, ως Αντιπρόεδρο, αναπληρούμενο από τον Πλωτάρχη Λ.Σ. ΤΣΟΥΛΟ Σωτήριο του Κωνσταντίνου,  Υπολιμενάρχη Καλαμάτας.
β) Τον ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ Χαράλαμπο του Κωνσταντίνου, Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Διεύθυνσης του Τελωνείου Καλαμάτας, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενο από τον ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο του Παναγιώτη, Αναπληρωτή Προϊστάμενο του τμήματος Ε.Φ.Κ. και Λοιπών Φορολογιών.
γ) Τον Aλεξανδρόπουλο Νικόλαο του Λεωνίδα, γεωπόνο, αναπληρούμενο από την Καπόγλη Αγγελική του Κωνσταντίνου, Ιατρό.
δ) Τον Λιοντήρη Παναγιώτη-Γεώργιο του Δημητρίου, πολιτικό μηχανικό, αναπληρούμενο από την Μαλαπάνη Σταυρούλα του Ευάγγελου, λογίστρια.
ε) Την Ανδρινοπούλου Δήμητρα του Σωτηρίου φιλόλογο, αναπληρούμενη από τον Μητρόπουλο Παναγιώτη του Ιωάννη  μηχανολόγο μηχανικό.
στ) Την ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία του Γεωργίου, Δημοτική Σύμβουλο και Αντιδήμαρχο Τοπικής Οικονομίας, Τουρισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Τριφυλίας (ελεύθερη επαγγελματία), αναπληρούμενη από τον ΡΟΜΠΑΚΗ Κωνσταντίνο του Παναγιώτη, Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Πύλου – Νέστορος, (επιτειδευματίας), κατόπιν υποδείξεως του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής
Ελλάδας και Ιονίου.
ζ) Τον ΚΟΥΤΕΛΑ Μενέλαο του Ιωάννη, επιχειρηματία, εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, αναπληρούμενο από τον ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ Παναγιώτη του Κωνσταντίνου, επιχειρηματία.
η) Τον ΚΟΥΤΡΗ Χρήστο του Φωτίου, Πρόεδρο του Σωματείου Φορτοεκφορτωτών Λιμένος Καλαμάτας, εκπρόσωπο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καλαμάτας, αναπληρούμενο από τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο του Παναγιώτη, μέλος του Σωματείου Φορτοεκφορτωτών Λιμένος Καλαμάτας.
θ) Τον ΖΕΡΒΑΚΗ Ανδρέα του Γεωργίου, ως εκπρόσωπο των ναυτικών πρακτόρων, αναπληρούμενο από τον ΣΕΡΕΜΕΤΑΚΗ Θεόδωρο του Διονυσίου, ναυτικό πράκτορα, ομοίως.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής θα εκλεγεί μεταξύ των μελών της, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 του β.δ. 14/1939 (Α΄ 24).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages