ΦΩΤΙΣΤΗΚΕ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 16 Απριλίου 2023

ΦΩΤΙΣΤΗΚΕ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ


 

«Σ’ όλες τις γλώσσες, είτε των λαών είτε των συναισθημάτων, το αδύνατον διαρκεί ως ελπίδα, ως πίστη, ως άνοιγμα αγάπης… Στη δική μας γλώσσα το αδύνατον ονομάζεται Ανάσταση!»

Χριστός Ανέστη! Έψαλαν οι πιστοί που συνέρρευσαν στους Ιερούς Ναούς για το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης Του Θεανθρώπου.


Στιγμές κατάνυξης και ευλαβικές σε κάθε γωνιά όπου με λαμπρότητα τελέστη η Αναστάσιμη Ακολουθία. Δείτε τις πανοραμικές εικόνες από την αναστάσιμη ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ! 

Μέσα σε μια εποχή νέων προβληματισμών, κρίσεων και προκλήσεων ο Θείος λόγος και η θυσία της Σταύρωσης ας καθοδηγούν κάθε μας σκέψη με κατανόηση, ελπίδα και αγάπη!

Είθε το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου να φωτίζει τις καρδιές όλων, δίδοντάς μας δύναμη και ελπίδα, ώστε με αγάπη, αλληλεγγύη, πίστη και αποφασιστικότητα, να ξεπεράσουμε ότι αντιμετωπίζουμε και με αισιοδοξία να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΦΩΤΟ Νίκος Τσιακαλάκης- 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages