ΣΤΗΡΙΞΗ στη πράξη των φοιτητών της Μεσσηνίας ζητά η ΕΝΩΣΗ Ανεξάρτητων Φοιτητών Μεσσηνίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

ΣΤΗΡΙΞΗ στη πράξη των φοιτητών της Μεσσηνίας ζητά η ΕΝΩΣΗ Ανεξάρτητων Φοιτητών Μεσσηνίας

 


Η ΕΝΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ εύχεται Χρόνια Πολλά σε όλους και το ΦΩΣ της Ανάστασης του Κυρίου να μας δώσει περισσότερη ανθρωπιά, αλληλεγγύη για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

Στις ημέρες που πέρασαν μικρή ομάδα φοιτητών μας ως ελάχιστο δείγμα αλληλεγγύης μοίρασε τρόφιμα σε 2 φιλικές οικογένειες φοιτητών μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα στην Μεσσηνία με τις λιγοστές δυνάμεις που διαθέτει. Η ΣΤΉΡΙΞΗ από την Πολιτεία ωστόσο για την διαμονή φοιτητών από άλλες περιοχές παραμένει προβληματική με το αυξημένο κόστος ζωής και για αυτό αναγκάζονται ορισμένοι φοιτητές να εργάζονται για να ανταποκριθούν στα έξοδά τους.
ΖΗΤΟΥΜΕ ωστόσο να καθιερωθεί με την βοήθεια τοπικών φορέων της Καλαμάτας να παρέχεται ως πάγιο αίτημά μας η ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο με το Αστικό ΚΤΕΛ Καλαμάτας με την επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης των καθημερινών τους δυσκολιών.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΉ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages