Πανθουριακός – Πάμισος Μεσσήνης, ΑΕ Μάνης – ΑΟ Κυπαρισσίας οι δύο ημιτελικοί του Κυπέλλου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Πανθουριακός – Πάμισος Μεσσήνης, ΑΕ Μάνης – ΑΟ Κυπαρισσίας οι δύο ημιτελικοί του Κυπέλλου


Πανθουραικός – Πάμισος Μεσσήνης, ΑΕ Μάνης – ΑΟ Κυπαρισσίας, είναι τα δύο «ζευγάρια» της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Μεσσηνίας. Οι αγώνες είναι νοκ – άουτ και θα διεξαχθούν την Τετάρτη 26 Απριλίου.

Η κλήρωση των αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΣ Μεσσηνίας και παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Ένωσης Βασίλης Σπηλιώτης, ο β΄ αντιπρόεδρος Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. Βασίλης Αθανασόπουλος, καθώς επίσης εκπρόσωποι των 4 ομάδων Τάκης Φιλόπουλος, Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, Ηλίας Αποστολόπουλος (Πάμισος Μεσσήνης), Γιάννης Ζέππος (Πανθουριακός), Ηλίας Λουκαρέας (ΑΕ Μάνης), Γιώργος Γεωργακόπουλος, Στέλιος Διαμαντόπουλος (ΑΟ Κυπαρισσίας).

Στο γήπεδο Μεσσηνιακού Γ.Σ. ο μεγάλος τελικός
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλης Σπηλιώτης, στην τοποθέτησή του ανέφερε ότι οι αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Μεσσηνίας είναι νοκ άουτ, καθώς δεν υπάρχουν κενές ημερομηνίες, ενώ γνωστοποίησε ότι ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στο Γήπεδο Μεσσηνιακού Γ.Σ. «Στ. Παπαδόπουλος» μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α΄ Τοπικής κατηγορίας (η ΕΠΟ θέλει τον Κυπελλούχο κάθε Ένωσης έως τον Ιούνιο).

Η ακριβής ημερομηνία θα αποφασιστεί κατόπιν συνεννόησης της ΕΠΣ Μεσσηνίας με τους 2 φιναλίστ.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της ΑΕ Μάνης, Ηλίας Λουκαρέας, ανέφερε ότι οι αγώνες της ημιτελικής φάσης θα έπρεπε να είναι διπλοί. Μάλιστα, απαρίθμησε ποιες ομάδες απέκλεισε η ΑΕ Μάνης στην  περυσινή διοργάνωση του Κυπέλλου Μεσσηνίας, για να φθάσει στο μεγάλο τελικό.

Ο κ. Σπηλιώτης  του είπε ότι δεν υπήρχαν κενές ημερομηνίες.

Κλείνοντας να πούμε ότι, από τη στιγμή που μία από τις 4 ομάδες της ημιτελικής φάσης είναι ο Πανθουριακός, που έχει έδρα το γήπεδο Μεσσηνιακού Γ.Σ. «Σταύρος Παπαδόπουλος», θα έπρεπε να εξεταστεί και η λύση του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας (εκεί διεξήχθη ο περυσινός τελικός Πανθουριακού – ΑΕ Μάνης και ήταν γιορτή του ποδοσφαίρου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages