ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ O Δριμής για το τεχνικό πρόγραμμα στο Δήμο Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 22 Απριλίου 2023

ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ O Δριμής για το τεχνικό πρόγραμμα στο Δήμο Τριφυλίας


Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση απευθύνθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας Δημήτρης Δριμής για το γεγονός ότι χθες βγήκε πρόσκληση για έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για ψήφιση τεχνικού προγράμματος χωρίς να έχουν λάβει εισήγηση.
 
Απευθυνόμενος δε προς τον πρόεδρο το ΔΣ ζητεί να εκτελεστεί η απόφαση με το τεχνικό πρόγραμμα που έχει ψηφιστεί και να προχωρήσει σε κατάρτιση προϋπολογισμού. Πιο συγκεκριμένα απευθυνόμενος προς την Αποκεντρωμένη τονίζει: «Σας στέλνω πρόσκληση που μόλις λάβαμε για το τεχνικό πρόγραμμα. Χωρίς εισήγηση, τέτοια ώρα για 6 μ.μ. σήμερα. Επί ποίας προτάσεως θα γίνει συζήτηση και επί ποιας θα υποβληθεί εναλλακτική πρόταση που θέλουμε να καταθέσουμε. Πότε οι υπηρεσίες θα μελετήσουν και θα γνωμοδοτήσουν επί πιθανής εναλλακτικής πρότασης; Αυτή είναι η αντίληψη περί θεσμών, Τ.Α. και σεβασμού των δημοκρατικά εκλεγμένων συλλογικών οργάνων. 
Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες προς υπεράσπιση των αυτονόητων». Παράλληλα προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τονίζει: «Εχοντας υπόψη την 4154/18-4-2023 πρόσκληση σε συνεδρίαση (για σήμερα 6:00 μ.μ.) και την 3/2023 (6-3-2023) εισήγησης της εκτελεστικής επιτροπής, που λάβαμε με mail στις 1:45 μ.μ. σήμερα, παρακαλώ να αποστείλετε στο σύνολο των δημοτικών συμβούλων την από 10-3-2023 εναλλακτική μας πρόταση καθώς και την 2650/10-3-2023 γνωμοδότηση της διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών που τη συνοδεύει. Υ.Γ. Για τη διαδικασία εισαγωγής του θέματος και την περιφρόνηση των θεσμών, επιφυλασσόμεθα. Έχετε ευθύνη ως προεδρείο, με δεδομένο ότι οι αποφάσεις είναι εκτελεστές από τη λήψη τους, για τη μη εισαγωγή και ψήφιση Προϋπολογισμού 2023». Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages