Αυξημένες περιπολίες της Αστυνομίας για καταστολή σε απόπειρες κλοπών στη ΤΡΙΦΥΛΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Αυξημένες περιπολίες της Αστυνομίας για καταστολή σε απόπειρες κλοπών στη ΤΡΙΦΥΛΙΑ


 Εντατικές αλλά κυρίως αυξημένες είναι οι περιπολίες της Ελληνικής Αστυνομίας και του Α.Τ. Τριφυλίας με αφορμή τα κρούσματα κλοπών που εξακολουθούν να καταγράφονται εκτός από την πόλη των Φιλιατρών και σε περιοχές της Κυπαρισσίας. Η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος είναι ιδιαίτερα σημαντική. Μετά τα κρούσματα κλοπών σε περιοχές της πόλης των Φιλιατρών ακόμα και μετά ΜΕΣΗΜΕΡΙ στο κέντρο της Τριφυλιακής πόλης, απόπειρες κλοπών έχουν σημειωθεί και σε περιοχές της Κυπαρισσίας.

Μάλιστα τέτοια περιστατικά καταγράφονται, στην περιοχή της κάτω πόλης προς την αποβάθρα όταν άγνωστοι επιχείρησαν να διαρρήξουν κατοικία γνωστού συμπολίτης μας, ενώ όπως μας αναφέρουν κάτοικοι στο kyparissianews.com εάν βλέπουν έντονη κινητοποίηση των αρχών και προτείνουν αν αντιληφθείτε κάποια ύποπτη κίνηση κατ επανάληψη καλό θα είναι να ειδοποιείται η αστυνομία. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνεται στην ασφάλεια των κατοικιών σε πολυκατοικίες, αλλά και σε μεμονωμένες κατοικίες κυρίως όταν βραδιάζει η όταν οι ένοικοι απουσιάζουν από την κατοικία τους. Μέτρα ασφαλείας μπορεί να ληφθούν και με βάση τις ανακοινώσεις πω δημοσιοποιεί την αστυνομική διεύθυνση περιφέρειας Πελοποννήσου κατά καιρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages