ΚΙΝΔΥΝΟΣ στατικότητας για τις γέφυρες σε Καλό Νερό και Στάση Σιδηροκάστρου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 25 Απριλίου 2023

ΚΙΝΔΥΝΟΣ στατικότητας για τις γέφυρες σε Καλό Νερό και Στάση Σιδηροκάστρου

 


Δείτε τι αναφέρει ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Τριφυλίας

Στις γέφυρες της Εθνικής οδού ,στη θέση Καλονερο και στη θέση Στάση Σιδηροκάστρου, μετά από έντονες ανησυχίες που μας εξέφρασαν κάτοικοι της περιοχής διαπιστώσαμε ότι και στις δύο αυτές μεγάλες γέφυρες υπάρχουν εμφανή σημάδια φθοράς .Συγκεκριμένα στην μεγάλη γέφυρα στη θέση Καλονερό , παρατηρώντας το σκυρόδεμα στην οροφή της βλέπουμε σε τρια -τεσσερα σημεία στα δοκάρια πολύ εντονη διάβρωση του σκυροδέματος και ρωγμές Εχουν αποκαλυφθεί τα σίδερα του οπλισμού τα οποία είναι σκουριασμένα .

Στην γέφυρα στην θέση «Σταση Σιδηροκάστρου» επίσης παρατηρούνται στην οροφή της ,σε μεγάλη έκταση σημάδια φθοράς του σκυροδέματος και έχουν αποκαλυφθεί τα σίδερα τα οποία είναι σκουριασμένα

Τα μεγάλα λόγια και οι χιλιοειπωμένες διακηρύξεις που ακούσαμε από την τελευταία επίσκεψη του πρωθυπουργού για τον οδικό άξονα Καλαμάτα – Μεθώνη δεν μπορούν να κρύψουν την πραγματική εικόνα. Την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται σημαντικό κομμάτι των δρόμων, ακόμα και του κεντρικού εθνικού άξονα. Αυτή η κατάσταση αποδεικνύει ότι τα “Τέμπη” είναι εδώ, με τις ανάγκες για σύγχρονες και ασφαλείς δρόμους και υποδομές να είναι εκτός κάδρου απ’ όλες τις κυβερνήσεις.

.Καλούμε την τεχνική υπηρεσία του Δήμου και της Περιφέρειας να σπεύσουν σε επιτόπιο έλεγχο για να διαπιστώσουν την σοβαρότητα των ζημιών και να παρθούν άμεσα μέτρα ώστε να αποκατασταθούν οι φθορές ώστε να μην έχουμε κανένα τραγικό δυστύχημα. Οι γέφυρες αυτές είναι στον κεντρικό εθνικό άξονα και διέρχονται σε αυτές εκατοντάδες αυτοκίνητα καθημερινά.

Καλούμε τις κρατικές υπηρεσίες ,να λάβουν επειγόντως άμεσα μέτρα.

Το παρόν κοινοποιείται στον Δήμο και στην Περιφέρεια

ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΚΟΥΚΟΥΜΗΣ –ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages