Χάιδω Παναγιωτοπούλου: “Ο κ. Λεβεντάκης μετέτρεψε το Δήμο Τριφυλίας σε «Δημοκρατία της Μπανανίας»” - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Χάιδω Παναγιωτοπούλου: “Ο κ. Λεβεντάκης μετέτρεψε το Δήμο Τριφυλίας σε «Δημοκρατία της Μπανανίας»”

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο κ. Λεβεντάκης έχει καταντήσει το Δήμο Τριφυλίας «Δημοκρατία της Μπανανίας». Έχει καταλύσει κάθε έννοια δημοκρατικού θεσμού. Έχει διαλύσει τη λειτουργία του Δήμου. Έχει το θράσος, την κακοδιαχείριση του Δήμου, την ανικανότητά του και τις καταστροφικές επιλογές του, να προσπαθεί να τις κουκουλώνει πάντα με ΨΕΜΑΤΑ και με κατηγορητήρια. Κύριε Λεβεντάκη παρανομείτε! Λειτουργείτε, παράνομα και παραβιάζετε τόσο εσείς όσο και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση :

α) την απόφαση (πρακτικό 10 /2022) της Επιτροπής του άρθρου 152 Ν. 3643/2006, που εν κατακλείδι λέει ότι η μεταφορά των χρημάτων του Δήμου (ίδιοι πόροι για το έργο της ανάπλασης της πλατείας των Γαργαλιάνων) 219.232 ευρώ είναι παράνομη, ενώ έχει ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα για το σκοπό αυτό η χρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου ποσού 328.848 και

β) Παραβιάζετε την από 15-3-2023 προσωρινή διαταγή Του Συμβουλίου της Επικρατείας που διατάσσει την μη οριστική κατακύρωση του αποτελέσματος του διαγωνισμού που προκηρύχθηκε με την με αρ. 14476/2022 διακήρυξή σας με τίτλο «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ».

Είστε ανίκανος να επιλύσετε την εμπλοκή του κωδικού του έργου της ανάπλασης της πλατείας Γαργαλιάνων! Εσείς δημιουργήσατε την εμπλοκή αυτή! Εσείς διοικείτε, δεν διοικεί η αντιπολίτευση! Είστε ανίκανος να διοικήσετε, γιατί εσείς καταφέρατε και ψηφίζεται στο Δημοτικό Συμβούλιο, η εναλλακτική πρόταση της αντιπολίτευσης και όχι η δική σας!

Αποδειχθήκατε ανίκανος να υλοποιήσετε το έργο της πλατείας των Γαργαλιάνων που εσείς επιλέξατε! Αντί να έχετε προβεί σε ενέργειες να διαχωρίσετε τον κωδικό αυτό (λόγω τον δεσμεύσεων που προκύπτουν από τις άνω αποφάσεις) από το υπόλοιπο τεχνικό πρόγραμμα για να λειτουργήσει ο Δήμος, εσείς εμπαίζετε τον κόσμο με τα ψέματά σας, με τη μανία καταδίωξης που σας διακατέχει και αναλώνεστε να συκοφαντείτε, να μηνύετε και να καταδιώκετε πολίτες, αστυνομικούς και δημοτικούς συμβούλους.

Παρανομείτε όταν όλα τα έτη της θητείας σας έως σήμερα, εισάγετε στο Δημοτικό Συμβούλιο προς Ψήφιση Τεχνικό Πρόγραμμα και ακολούθως προϋπολογισμό από τέλος Ιανουαρίου έως τέλος Μαίου κάθε φορά, ενώ θα έπρεπε οι διαδικασίες αυτές να έχουν ολοκληρωθεί δύο μήνες νωρίτερα από το τέλος εκάστου έτους, ώστε από 1 Ιανουαρίου ο Δήμος να μπορεί να λειτουργήσει. Αυτή είναι η ικανότητά σας.

Οι κραυγές σας, είναι κραυγές απελπισίας και πανικού. Μόνο για θέατρο, για λαμπάκια και για λουλούδια είστε ικανός! Για τίποτα άλλο. Θέλετε μόνο να συγκρίνεστε με το παρελθόν. Όμως στη σύγκριση με το παρόν και το μέλλον βρίσκεστε υπό του μηδενός…..Ο χρόνος τελείωσε……

Καλώ τους θεσμούς να σκύψουν και να δουν με υπευθυνότητα τα δεδομένα αυτά, πριν κάνουν την οποιαδήποτε δήλωση, μόνο και μόνο επειδή το λέει ο Λεβεντάκης. Γιατί ο Λεβεντάκης στην πλατεία της Κυπαρισσίας, το περασμένο Καλοκαίρι, εξευτέλισε ολόκληρη την πολιτεία, υπουργούς, βουλευτές, αστυνομία κ.λ.π, γεγονότα καταγεγραμμένα σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα ΜΜΕ. Ας μην έχουμε κοντή μνήμη. Ας σκύψουμε λίγο πιο χαμηλά και ας δούμε τη διοίκηση και τη διαχείριση του Δήμου Τριφυλίας από ποιόν.. γίνεται και πως… γίνεται. Η καραμέλα για όλα φταίνε οι άλλοι, για όλα φταίει η αντιπολίτευση έλιωσε! Η πράσινη κότα που πουλήθηκε για παπαγάλος ξεθώριασε……

Επισυνάπτω στο παρόν την προσωρινή διαταγή του ΣτΕ και την απόφαση της επιτροπής του άρθρου 152 Ν. 3463/2006, γιατί η αλήθεια είναι μια και μοναδική και πρέπει να λέγεται.

Κυπαρισσία, 19-4-2023

ΧΑΙΔΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

 

qrf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages