Εγκώμιο Λεβεντάκη για Χαρίτση στη συνεδρίαση του Επιμελητηρίου στην Κυπαρισσία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Εγκώμιο Λεβεντάκη για Χαρίτση στη συνεδρίαση του Επιμελητηρίου στην Κυπαρισσία

 


Εγκώμιο Λεβεντάκη για Χαρίτση: “Είναι πατριώτης-Τον εκτιμώ ως άνθρωπο-Ο τόπος έχει ανάγκη τέτοιους ανθρώπους που προσφέρουν-Κρίμα που δεν ήμουν Δήμαρχος όταν ήταν Υπουργός”

ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΙΕΥΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

Δηλώσεις που θα συζητηθούν, έκανε ο Δήμαρχος Τριφυλίας, Γιώργος Λεβεντάκης τις προάλλες στην ανοιχτή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας που έγινε την Τετάρτη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Στη διευρυμένη αυτή συνεδρίαση του Δ.Σ του Επιμελητήριου Μεσσηνίας που συμμετείχαν και εμπορικοί φορείς της Μεσσηνίας και επαγγελματίες, ο Δήμαρχος Τριφυλίας, σε παρέμβασή του εξέφρασε ανοιχτά την εκτίμησή του στον βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην Υπουργό Αλέξη Χαρίτση και την αναγνώριση του έργου του.
Το ίδιο ακριβώς επανέλαβε και σε επικοινωνία που είχαμε με τον ίδιο, επιβεβαιώνοντας ξεκάθαρα στο ΜessiniaLive τη στήριξή του στον Αλέξη Χαρίτση. Διευκρίνισε ότι δεν τοποθετείται πολιτικά, και υποστήριξε ότι αν και ανήκουν ιδεολογικά σε διαφορετικό πολιτικό χώρο, ωστόσο αυτό δεν είναι εμπόδιο στη συνεννόηση και τη συνεργασία. Δήλωσε οτι τον εκτιμά ως άνθρωπο, τον χαρακτήρισε “πατριώτη, ειλικρινή και σωστό”, “παντού ήταν παρών και βοηθούσε τη Μεσσηνία”, είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας μάλιστα ότι την Παρασκευή πριν τις εκλογές του 2019 υπέγραψε τα 2.200.000 ευρώ για το έργο στο Λιμάνι Κυπαρισσίας, και την Κυριακή ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τις εκλογές. Oμως αυτός ούτε κρύφτηκε, ούτε με απέφυγε και κρίμα που δεν είχα την ευκαιρία να τον είχα γνωρίσει νωρίτερα. “Κρίμα που δεν πρόλαβα να συνεργαστούμε”, μας είπε χαρακτηριστικά, επαναλαμβάνοντας ότι αν ήταν ο ίδιος Δήμαρχος όταν ο Χαρίτσης ήταν Υπουργός, θα είχε ξεπεράσει η Κυπαρισσία τα Τρίκαλα σε ανάπτυξη και έργα. Για μένα δεν μετράει τοπικά που ανήκει πολιτικά ο καθένας, αλλά να προσφέρει στον τόπο του”.
Ταυτόχρονα, ο Δήμαρχος Τριφυλίας άφησε αιχμές για την προηγούμενη δημοτική αρχή, λέγοντας ότι αν και είχε εξασφαλίσει τότε ο Αλέξης Χαρίτσης 1,5 εκατομμύριο ευρώ για κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου στα Φιλιατρά, απέφευγαν να τον συναντήσουν και έτσι χάθηκε αυτή η ευκαιρία για την Τριφυλία. “Που πας να ρίξεις τα λεφτά σου στην ερημιά”, ειπώθηκε τότε από την πρώην δημοτική αρχή στον Αλέξη Χαρίτση, σύμφωνα με τα λεγόμενα του νυν Δημάρχου, ο οποίος επισήμανε ότι τότε χάθηκαν ευκαιρίες ανάπτυξης, αφήνοντας αιχμές για ολιγωρίες και αδιαφορία από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Όπως μας δήλωσε “Ο Αλέξης Χαρίτσης έδωσε ως Υπουργός πάρα πολλά λεφτά στους όμορους Δήμους, ενώ εδώ στην Τριφυλία απέφευγαν να τον συναντήσουν”.
Ο Δήμαρχος ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές και μισόλογα αναγνώρισε την αποδοτικότητα και τη δουλειά που έκανε ο πρώην μεσσήνιος Υπουργός, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό του την ικανότητα και τη μεθοδικότητα να δρομολογεί και να υλοποιεί έργα αναπτυξιακά, έργα υποδομών για τη Μεσσηνία, με αφορμή και την δρομολόγηση το 2019 των open mall σε Κυπαρισσία και Μεσσήνη, με χρηματοδότηση1,7 εκατομμύρια ευρώ έκαστο, και στόχο τη στήριξη των μικρών τοπικών επιχειρήσεων της περιοχής. “Ο Χαρίτσης είναι πατριώτης, αγαπάει τον τόπο του και το έχει αποδείξει¨, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Στις εκλογές του Οκτωβρίου κατεβαίνει και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος ο Λεβεντάκης
Την πρόθεσή του να είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος εξέφρασε μιλώντας στο MessiniaLive ο Γιώργος Λεβεντάκης, εξηγώντας ότι έχει ήδη κάνει κινήσεις ενίσχυσης του συνδυασμού του, προσεγγίσεις και συναντήσεις, εξηγώντας οτι θα έχει πιο δυναμική κάθοδο ώστε να δώσει στην Τριφυλία αυτό που της αξίζει. “Δεν είμαι πολιτικός, είμαι τοπικός, γνωρίζει ο κόσμος τι έχω προσφέρει για τον τόπο μου”, είπε χαρακτηριστικά. Τέλος, δεν έλειψαν οι βολές προς την αντιπολίτευση, για την οποία δήλωσε οτι βάζουν εμπόδια με την καταψήφιση των θεμάτων στο Δ.Σ. και η Τριφυλία χάνει εξασφαλισμένα προγράμματα χρηματοδότησης. messinialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages