ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ο Δήμαρχος Τριφυλίας κατά Χαίδως και Δριμή και.."αναστάντα" Κατρίτση για το Τεχνικό πρόγραμμα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ο Δήμαρχος Τριφυλίας κατά Χαίδως και Δριμή και.."αναστάντα" Κατρίτση για το Τεχνικό πρόγραμμα


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τελευταίες ανακοινώσεις τους, τόσο η κ. Χάιδω Παναγιωτοπούλου, όσο και ο κ. Δημήτριος Δριμής,(συνεπικουρούμενοι βέβαια και από τον, «αναστάντα εκ του παρελθόντος», κ. Άκη Κατρίτση), προσπάθησαν να δικαιολογήσουν την τεράστια ζημιά που έχουν προκαλέσει, στον Δήμο Τριφυλίας.
Εγκαλώντας τον Δήμο, για καθυστέρηση της ψήφισης του Τεχνικού Προγράμματος

έτους 2023 και κατ΄ επέκταση του Προϋπολογισμού, αλλά αποκρύπτοντας, από τον λαό της Τριφυλίας, τα εμπόδια που δημιούργησαν, με την εσκεμμένη απουσία τους από τα δημοτικά συμβούλια, συνεργαζόμενες άριστα, όλες οι παρατάξεις του Δ.Σ..

Εκμεταλλευόμενες φυσικά, στο έπακρο, έναν στρεβλό εκλογικό νόμο, που επιτρέπει σε έναν δήμαρχο του 75% να έχει τη μειοψηφία στο Δ.Σ..
Αλλά, βέβαια, δεν σας ενημέρωσαν για τον κίνδυνο, λόγω των συνεχών αναβολών των Δημοτικών Συμβουλίων, εξαιτίας της εμμονής τους, αλλά και των μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων και πρακτικών τους, να μην δύνανται να υλοποιηθούν και να χαθούν για τον Δήμο και κατ’ επέκταση, για τους δημότες, μια σειρά από μεγάλα έργα, για την Τριφυλία.
Όπως είναι, η δημιουργία Αθλητικού Κέντρου στην Κυπαρισσία, που αποτελεί ένα έργο πνοής και δώρο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Αλλά και η χρηματοδότηση, ύψους (2.000.000,00€) ευρώ, εκ των οποίων τα (1.500.000,00€) ευρώ, προορίζονται για την ανάπλαση της ΠΕ3, έργο σημαντικό για την Κυπαρισσία και τους κατοίκους της, που θα περιλαμβάνει χάραξη νέων δρόμων, δημιουργία πεζοδρομίων και πεζόδρομων και τα υπόλοιπα (500.000,00€) ευρώ, για την ανάπλαση πεζοδρομίων, της πόλης των Φιλιατρών.
Από όλα τα παραπάνω, συνάγεται ξεκάθαρα ποιοί είναι εκείνοι που ενδιαφέρονται πραγματικά, για τον τόπο και τους δημότες του και ποιοί είναι εκείνοι, που τους χρησιμοποιούν, προκειμένου να παίξουν τα πολιτικά τους παιγνίδια.
Οι οποίοι, προσκολλημένοι σε μία ανεπάρκεια και δίχως το άγχος της διαχείρισης της καθημερινότητας των δημοτών, μόνο στόχο έχουν τη δημιουργία εντυπώσεων και εμποδίων, σε ό,τι έχει να κάνει και αφορά στην αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Τριφυλίας.
Αν αφαιρέσουν, όμως, τις παρωπίδες τους, θα αντιληφθούν το έργο που γίνεται στην Τριφυλία, το οποίο αναγνωρίζουν οι έχοντες νου και γνώση, αλλά και οι επισκέπτες του Δήμου μας.
Όλες οι άναρθρες κραυγές, που εκπέμπονται από το σύνολο της αντιπολίτευσης, ηχούν θλιβερά στους πολίτες της Τριφυλίας, οι οποίοι διαθέτουν, ευτυχώς, το αλάθητο κριτήριο και θα απαντήσουν, στις επερχόμενες αυτοδιοικήτικες εκλογές, με τον τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν.
Είναι εξαιρετικά παρήγορο, ότι ο χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους, για να εμποδίσουν την πορεία ανάπτυξης του Δήμου Τριφυλίας, όλο και λιγοστεύει.
Ας συνεχίσουν, λοιπόν, τα παιγνιδάκια τους, για όσο τους παίρνει, ήτοι μέχρι το τέλος ετούτης της θητείας.
Διότι στην επόμενη θητεία, ο δήμαρχος (με τα 3/5 των συμβούλων) θα στερήσει την χαρά από όλους αυτούς, που επιθυμούν την οπισθοδρόμηση της Τριφυλίας, βάζοντάς τους στο περιθώριο.
Κύριοι της αντιπολίτευσης και των εντυπώσεων, πολύ σύντομα, οι δημότες της Τριφυλίας θα σας τοποθετήσουν, εκεί που σας αξίζει!
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 20-04-2023
Ο δήμαρχος Τριφυλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages