Ακούραστος ο Α.Ο.Κ 'καθάρισε' και τον Πάμισο με το 1-0 - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Ακούραστος ο Α.Ο.Κ 'καθάρισε' και τον Πάμισο με το 1-0

ΤΗΝ δεύτερη πύρρεια νίκη του μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας ολοκλήρωσε ο Α.Ο. Κυπαρισσίας νικώντας στην επανάληψη τον αξιόμαχο Πάμισο με 1-0 σε ένα παιχνίδι με πολύ πάθος και ένταση αλλά και πολλές ευκαιρίες. Η ψυχολογία στο γαλανόλευκο στρατόπεδο έχει εκτοξευθεί στα ύψη αφού το τρίποντο ήταν καταλύτης για την συνέχεια και με προσεκτικά βήματα συνεχίζει την νικηφόρα πορεία του στα εντός έδρας παιχνίδια.
Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν δυνατός με χαμένες ευκαιρίες αλλά και ένα φάουλ στο 35 που απέκρουσε έξοχα μετά απο φάση ο Μπίζος, ενώ οι εύστοχες πάσες και το συγκροτημένο παιχνίδι ήταν το ατού των γηπεδούχων. Ευκαιρίες για καλές φάσεις δημιούργησε ο Μοροσάνου στο 25 και στο 42 περίπου, ενώ όσες φορές απειλήθηκε η εστία του Μπίζου ήταν χωρίς αποτέλεσμα ιδίως μετά τις φάσεις και πλασέ του Ηλιόπουλου και Αντωνίου. Ο Ανδρουτσής έγραψε έξυπνες ευκαιρίες στο ενεργητικό του μετά απο καλό χειρισμό της μπάλας και ομαδικό πνεύμα που έδειξε σε κρίσιμες φάσεις.
Η επανάληψη όμως ήταν καταιγιστική δείχνοντας ποιός έχει το πάνω χέρι στο γήπεδο παρά το γεγονός ότι έβρεχε ασταμάτητα προς το τελευταίο 15 λεπτο του αγώνα καθώς το 1ο ημίχρονο ήταν τελικά χωρίς βροχή. Στο 65ο λεπτό μετά απο πλασέ του Μοροσάνου και έξυπνες κινήσεις στην άμυνα του Παμίσου κατόρθωσε να τρυπώσει ο Χάρης Γεωργόπουλος κάνοντας έξυπνα το 1-0 που διατηρήθηκε ως το τέλος. Κοντά στο 76 οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικά φάουλ και φάσεις που θεωρούσαν οφσάιντ στο διαιτητή χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι των περιστάσεων. Μέχρι να σφυρίξει η λήξη οι πάντες έγινααν μούσκεμα και τελικά το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με ένα ακόμα τρίποντο. Στο τέλος κοντά στα αποδυτήρια είδαμε να συνομιλούν οι Πρόεδροι των 2 ομάδων σε πολύ καλο κλίμα γεγονός που δείχνει ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να θεωρείται γιορτή.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπίζος, Συγγέρης, Μπούρδος, Στρατικόπουλος, Μακρής Σ., Δασκαλάκης, Παναγόπουλος Γ., Γεωργόπουλος Χάρης, Δαραμάρας, Μοροσάνου, Ανδρουτσής.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Καλλιντέρης, Καπακλής, Κωτσάκης, Κουρεντζής, Φουρναράκος, Μωράκης, Βαβαρούτσος, Κάνιστρας, Μπεγέτης, Ηλιόπουλος, Αντωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages