Σύσκεψη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για τα Περιφερειακά Ιατρεία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Σύσκεψη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για τα Περιφερειακά Ιατρεία

Την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010, ύστερα από πρόσκληση του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γεωργίου Μπέζου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους Δημάρχους Αίπειας κ.Νικολάο Αναστασόπουλο, Παπαφλέσσα κ.Περικλή Ψώνη, Άρι κ.Γεώργιο Γιαννακόπουλο, Μεθώνης κ.Ηρακλή Μιχέλη και Πεταλιδίου κ.Ηλία Κουτσοδημητρόπουλο. Στην συνάντηση παραβρέθηκε ο πολιτικός μηχανικός της ΔΕΠΑΝΟΜ κ.Θεόδωρος Γιαννακούλιας καθώς και ο Νομικός Σύμβουλος του Νοσοκομείου κ.Χρήστος Αρχοντής.
Στόχος της συζήτησης ήταν η πορεία των έργων κατασκευής του Κέντρου Υγείας Αίπειας και των Περιφερειακών Ιατρείων στους ανωτέρω δήμους μέσω της ένταξής τους στο ΕΣΠΑ. Συγκεκριμένα όσο αφορά το Κέντρο Υγείας Αίπειας και το Π.Ι. Βλαχόπουλο εντός των ημερών εκδίδεται οικοδομική άδεια από τις πολεοδομίες Καλαμάτας και Πύλου αντίστοιχα. Όσο αφορά τα Περιφερειακά Ιατρεία Μεθώνης, Πεταλιδίου και Άρι μετά την παραχώρηση των οικοπέδων από τα Δημοτικά Συμβούλια και την αποδοχή αυτών από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, οι Δήμαρχοι σε απόλυτη συνεργασία με τον εκπρόσωπο της ΔΕΠΑΝΟΜ πολιτικό μηχανικό κ.Θεόδωρο Γιαννακούλια, προχωρούν στην ολοκλήρωση του φακέλου που απαιτείται προκειμένου και σε αυτά να εκδοθεί οικοδομική άδεια.
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου ξεκινώντας τη σύσκεψη-συνάντηση ευχαρίστησε προσωπικά έναν-έναν τους δημάρχους, για την καλή διάθεση και την ουσιαστική συνεργασία που έχει μαζί τους. Χαρακτηριστικά τόνισε:
« Η σημερινή συνάντηση σηματοδοτεί και στην πράξη ότι η υγεία αποτελεί υπόθεση των δημιουργικών δυνάμεων του κάθε τόπου χωριστά. Η τοπική αυτοδιοίκηση στο τομέα της Υγείας παίζει ουσιαστικό και καθοριστικό ρόλο. Η συνεργασία που έχει η Διοίκηση του Νοσοκομείου με τους Δημάρχους αλλά και η στήριξη του Υπουργείου Υγείας και της 6ης ΥΠΕ με κάνει να είμαι αισιόδοξος ότι η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας το επόμενο διάστημα στην περιοχή της Μεσσηνίας θα αναβαθμισθεί σημαντικά. Αυτό άλλωστε είναι το χρέος μας και η ευθύνη μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages