Το Ευρωπαικό έτος για την φτώχεια στη Καλαμάτα... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Το Ευρωπαικό έτος για την φτώχεια στη Καλαμάτα...

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010 στο ξενοδοχείο ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ στην πόλη της Καλαμάτας η διοργανωθείσα από τον μη κυβερνητικό οργανισμό «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΒΥΡΩΝ ΑΘΗΝΩΝ» και την υπηρεσία «EUROPE DIRECT» του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας ημερίδα με θέμα «Το Ευρωπαϊκό Έτος 2010 – Η Καταπολέμηση της Φτώχειας και του Κοινωνικού Αποκλεισμού». Στην συνδιοργάνωση συμμετέσχε και το υπό ίδρυση Σωματείο «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ». Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια των ενημερωτικών δραστηριοτήτων των παραπάνω φορέων πάνω σε επίκαιρα ευρωπαϊκά θέματα και απευθύνονταν προς κάθε ενδιαφερόμενο.
Στην αρχή της συνεδρίασης, ο προεδρεύων της εκδήλωσης κ. Γεώργιος Καραμπάτος, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, στο χώρο του οποίου δραστηριοποιείται η υπηρεσία «EUROPE DIRECT», Πρόεδρος δε της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του υπό ίδρυση «ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ», καλωσόρισε την πολυπληθή αντιπροσωπεία του «ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΒΥΡΩΝ ΑΘΗΝΩΝ» και ανέπτυξε τους ενημερωτικούς σκοπούς της εκδήλωσης, ενώ συνέστησε τους ομιλητές της εκδήλωσης.
Αναφερόμενος στο θέμα της εκδήλωσης, μίλησε για την εξαιρετική σπουδαιότητα, που έχει τούτο, κυρίως, στις ημέρες μας, και τόνισε την ανάγκη να ληφθούν, πέραν των θεωρητικών και αναλυτικών προσεγγίσεων του προβλήματος, πρακτικά και υλοποιήσιμα μέτρα κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, που χαρακτήρισε όνειδος για την σημερινή εποχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages