Με 2-0 σίφουνας ο Α.Ο.Κ. νίκησε το Ζαβλάνι - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Με 2-0 σίφουνας ο Α.Ο.Κ. νίκησε το Ζαβλάνι

ΜΕ μια πύρρειο νίκη ο Α.Ο. Κυπαρισσίας έκανε το μεγάλο τρίποντο στην επανάληψη του αγώνα παίζοντας μονότερμα στην έδρα του καθαρίζοντας με 2-0 το Ζαβλάνι που κατέβασε ρολά προς το τέλος του αγώνα. Παρά το γεγονός ότι χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες στο 1ο ημίχρονο αφού η μπάλα βρήκε δεξιά γωνία αλλά και εμπλοκή με την άμυνα των φιλοξενουμένων ο Α.Ο.Κ. ήταν πιο παθιασμένος και ήθελε πάση θυσία την νίκη και τους βαθμούς.
Έτσι στην επανάληψη τα έδωσε όλα όταν δημιουργήθηκε η μεγάλη ευκαιρία στο 53ο λεπτό μετά από έξοχη σέντρα του Ανδρουτσή ο Μοροσάνου βρήκε την ευκαιρία και με τέλειο πλασέ βρήκε τα δίχτυα των αντιπάλων κάνοντας το 1-0 ξεσπώντας η κερκίδα σε χειροκροτήματα καθώς το γήπεδο είχε αρκετό κόσμο που παρακολούθησε την συνάντηση.
Όμως ο Μοροσάνου τραυματίστηκε στο πόδι και αναγκάστηκε να αποχωρήσει κοντά στο 75 κάνοντας αλλαγή ο προπονητής Νίκος Αντωνόπουλος προκειμένου να τον ξεκουράσει και στη θέση του μπήκε ο Σταματόπουλος που τα κατάφερε περίφημα, ενώ νωρίτερα στο 60 λεπτό σημειώθηκε και η πρώτη αλλαγή του αγώνα όταν βγήκε ο Ανδρουτσής και την θέση του πήρε ο Μπούρδος που έπαιξε τέλεια. Ακολούθως ο Α.Ο.Κ. είχε ρέντα και στο 84ο λεπτό μετά από αλλεπάληες κρούσεις στην αντίπαλη άμυνα και σέντρα ο Δαραμάρας έκανε το 2-0 αφού η ευκαιρία ήταν ιδανική για τέρμα. Το απόγευμα έκλεισε με καλή σοδειά για τους κιτρινόμαυρους που πλέον έχουν ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι την Κυριακή.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπίζος, Μακρής, Συγγέρης, Στρατικόπουλος, Λυδιώτης, Δασκαλάκης, Παναγόπουλος, Γεωργόπουλος, Δαραμάρας, Μοροσάνου(75 Σταματόπουλος), Ανδρουτσής (60 Μπούρδος).
ΖΑΒΛΑΝΙ: Παπαδόπουλος Κων., Βάσος, Πάντο, Μέρλης, Βογιατζής (Δρούγος), Μπουρνάκας, Νάτσης, Λάζαρης, Ιωάννου, Ζαφειρόπουλος, Τσιάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages