Μελέτη 120.000 ευρώ και άμεση δημοπράτηση για τους δρόμους της Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Μελέτη 120.000 ευρώ και άμεση δημοπράτηση για τους δρόμους της Κυπαρισσίας

ΛΥΣΗ βρέθηκε για την κατάσταση με τους σκαμμένους δρόμους λόγω έργων στη πόλη της Κυπαρισσίας μετά απο απόφαση του Δ.Σ. χθές βράδυ. Επειδή το θέμα απασχόλησε το Σώμα τελικά πέρασε κατά πλειοψηφία μειοψηφούντος μόνο για τη σχετικη δαπάνη των κ. Σωτήρη Γιαννόπουλου και Σωτήρη Τσίγγανου η αποδοχή ένταξης και χρηματοδότησης μετά απο έγκριση μελέτης του έργου 'Εργασίες επίχωσης και ασφαλτόστρωσης σε καθιζήσεις αγωγών ομβρίων σε οδούς του Δήμου Κυπαρισσίας που κατασκευάστηκαν στα πλαίσια της εργολαβίας Δίκτυο ομβρίων Δήμου Κυπαρισσίας'.
Οπως εξήγησε ο Δήμαρχος της πόλης μετά απο συννενόηση με την Περιφέρεια και στην αρμόδια υπηρεσία της ΤΥΔΚ προτάθηκε και εκφράστηκε θετικά η υλοποίηση μιας συνολικής μελέτης ύψους 120.000 η οποία θα καλύψει το πρόβλημα που υφίσταται οι δημότες. Το έργο μετά απο την άμεση σύνταξη της μελέτης μαζί με τα ασφαλτικά μπορει να υλοποιηθεί με την διαιδκασία του Κατεπείγοντος και με βάση το νόμο να γίνει απευθείας ανάθεση μετά από πρόσκληση εργοληπτικών εταριείων. Ουσιαστικά το Σώμα ήταν θετικό στην παραπάνω απόφαση με την προοπτική να καλυφθούν όλα τα προβλήματα που προέκυψαν κατά την εκτέλεση των εργασιών στους οδικούς άξονες της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages