OΨΙΜΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

OΨΙΜΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

20/10/2010
Γραφει η Αντωνία Μπούζα
Πραγματοποιήθηκαν στην Καρδαμύλη και στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας με πρωτοβουλία του τοπικού συμβουλίου Ν.Μεσσηνίας του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης ΠΑΣΟΚ αντίστοιχες ημερίδες με θέμα "Μεσσηνία-ανάπτυξη ποιοτικού τουρισμού".
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σοβαρό θέμα που άπτεται της ανάπτυξης του τόπου μας, δίνει θέσεις εργασίας σε πολλούς εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα,ενισχύει και ενδυναμώνει τη Μεσσηνία και συγχρόνως προωθεί και τον πρωτογενή τομέα .
Χαίρομαι που επιτέλους οι εκπρόσωποι της Κυβερνώσας παράταξης, κατάλαβαν τη σημασία και τη σπουδαιότητα της ανάπτυξης του ποιοτικού τουρισμού και της προώθησης έτι περαιτέρω του τουρισμού στον πανέμορφο τόπο μας.
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας ,όλο αυτό διάστημα, με τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλε ,ενίσχυσε το τουριστικό προφίλ του Νομού μας, αναδεικνύοντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματά μας , με θετικά αποτελέσματα για τον τόπο μας παρά την περίοδο της μεγάλης κρίσης ,που επηρέασε άλλους προορισμούς ακόμη και όμορων Νομών.
Η ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες είναι για τη Μεσσηνία η αιχμή του δόρατος και με βάση αυτή την παραδοχή προωθείται καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών με τίτλο "Η Μεσσηνία είμαστε εμείς".
Αυτό που η Μεσσηνία επιζητά από τους Κυβερνητικούς παράγοντες είναι να συνδράμουν αυτή την προσπάθεια και όχι να αρκούνται μόνο σε επικοινωνιακές ημερίδες λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές ,προκειμένου να ενισχύσουν τους υποψηφίους του συνδυασμού του κ.Τατούλη ,που στηρίζει η Κυβερνώσα παράταξη.
Εναγωνίως επιζητούσαμε το ενδιαφέρον και τη συνδρομή τους το προηγούμενο διάστημα,έστω ακόμη και την κατάθεση προτάσεων,προκειμένου να βοηθήσουμε τον τόπο μας περισσότερο, αλλά βλέπουμε πως τους αρκούν μόνο ημερίδες προώθησης υποψηφίων.
Η καινοτομία , οι ξεχωριστές δράσεις , το ενδιαφέρον και η αγάπη για τη Μεσσηνία της παρούσας Νομαρχιακής Αρχής , βοήθησαν αυτνή τη δύσκολη εποχή τον τόπο μας και με μεγαλύτερη όρεξη και μεράκι θα συνεχίσουμε και την επόμενη περίοδο, διότι το αξίζει ο τόπος μας, το αξίζει η Μεσσηνία, το αξίζει η Πελοπόννησος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages