Μήνυμα νίκης Δράκου απο την Κυπαρισσία για την μάχη των εκλογών - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Μήνυμα νίκης Δράκου απο την Κυπαρισσία για την μάχη των εκλογών

ΜΗΝΥΜΑ νίκης για τις Περιφερειακές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου έστειλε απο την Κυπαρισσία ο Νομάρχης Μεσσηνίας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Δράκος στην ομιλία του απο την κεντρική αγορά πλαισιωμένος απο τους υποψήφιους του συνδυασμού του. Νωρίτερα είχε επισκεφθεί την Λαική αγορά παραγωγών της πόλης όπου αφουγκράτηκε τον προβληματισμό των αγροτών για την συρίκνωση στο εισόδημά τους, τις ταμειακές μηχανές, την διάθεση των αγροτικών προιόντων και το μέλλον τους, ενώ ακολούθως μετέβη στην αγορά όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό απο τους πολίτες της Κυπαρισσίας συνομιλώντας αλλά και καταθέτοντας με λόγια απλά και λαικά τις προγραμματικές του δηλώσεις. Μάλιστα εξέφρασε την διαβεβαίωση ότι θα επισκέπτεται την περιοχή και μετά τις εκλογές χωρίς να λησμονεί τον τόπο μας.
Στην ομιλία του στην κεντρική αγορά ο κ. Δράκος αναφέρθηκε στην σίγουρη νίκη του συνδυασμού του για το μέλλον της Πελοποννήσου μέσα απο στρατηγικές κατευθύνσεις και δράσεις, ενώ απαρίθμησε σε ένα μίνι απολογισμό της δράσεις της Νομαρχίας την 4ετία που πέρασε δίνοντας έμφαση στις δράσεις των ΟΠΑΑΧ και Leader, στην διάνοιξη αγροτικών δρόμων, στο δρόμο Φιλιατρά- Γαργαλιάνοι, στο Φιλιατρινό φράγμα όπου ήδη ξεκίνησαν οι εργασίες θεμελίωσης, στην προοπτική του αγροτικού εισοδήματος με στοχευμένες ενέργειες, στο Διοικητήριο που αναμένεται να κατασκευαστεί στην Κυπαρισσία, αλλά και στην ανάπτυξη του ορεινού όγκου.
Στην ομιλία του το παρών έδωσαν οι αυτοδιοικητικοί παράγοντες της πόλης και οι Δήμαρχοι Κυπαρισσίας και Αυλώνος, αρκετοί εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου παρά το γεγονός ότι ήταν η πρώτη φορά που διεξήψθη ομιλία μέρα μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages