Αγριο φονικό μετά ληστείας στην Ανδρούσα! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Αγριο φονικό μετά ληστείας στην Ανδρούσα!

Ανυπεράσπιστοι εδώ και καιρό δυστυχώς οι ηλικιωμένοι στα χωριά μας ! Η κατάσταση έχει εκτροχιαστεί και η ύπαιθρος βράζει απο αλλεπάλλα κρούσματα στιυγνής εγκληματικότητας στο τόπο μας.
Άγριο έγκλημα με θύμα έναν 88 χρονο ηλικιωμένο αποκαλύφθηκε χθες βράδυ στην Βασιλάδα του Δήμου Ανδρούσας . Το έγκλημα αποκαλύφθηκε από συγγενείς του άτυχου ηλικιωμένου οι οποίοι τον αναζητούσαν τηλεφωνικά αλλά αυτός δεν απαντούσε . Ειδοποίησαν τηλεφωνικά το Α/Τ της Μεσσήνης αστυνομικός του οποίου πήγε για να δεί από από κοντά τι συμβαίνει . Ο αστυνομικός βρήκε την πόρτα και το παράθυρο του σπιτιού ανοικτά ενώ ο88 χρονος κείτονταν νεκρός στο πάτωμα του υπνοδωματίου δεμένος χειροπόδαρα με το προσωπό του καλυμμένο με μία κουβέρτα ή οποία ήταν πλημμυρισμένη στο αίμα .

UPDATE:
Εξιχνιάστηκε το άγριο έγκλημα στην Ανδρούσα ! Δύο αλλοδαποί αλβανικής καταγωγής, 31 και 20 ετών αντίστοιχα οι οποίοι εργάζονταν στα κτήματα του 88χρονου Βασίλη Τσίτουρα, ομολόγησαν πως είναι οι δράστες της δολοφονίας του ηλικιωμένου. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας Νικόλαος Μπάστας, η Αστυνομία οδηγήθηκε στην ταυτότητα των δραστών από τα αποτυπώματα του 20χρονου ο οποίος ήταν σεσημασμένος για σειρά κλοπών. Η λεία των δραστών ήταν 300 ευρώ που βρήκαν στο σπίτι του 88χρονου, ο θάνατος του οποίου οφείλεται σε ασφυξία καθώς οι δυο αλλοδαποί τον είχαν φιμώσει με μονωτική ταινία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages