Κορυφώνεται με περιοδείες και επαφές η προεκλογική περίοδος - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Κορυφώνεται με περιοδείες και επαφές η προεκλογική περίοδος

ΣΕ έντονα προεκλογικούς ρυθμούς κινείται η δραστηριότητα των υποψηφίων ενόψει των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου και το μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί το ποσοστό συμμετοχής στις κάλπες καθώς τα κόμμα προσπαθούν να συσπειρώσουν την βάση των ψηφοφόρων τους ώστε η διαδικασία να κινηθεί ικανοποιητικά καθώς νέα πρόσωπα έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο χώρο της αυτοδιοίκησης.
Την πρώτη ομιλία στην πλατεία της Κυπαρισσίας εγκαινίασαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Νίκος Γόντικας και ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κουκούμης ο οποίος κινήθηκε σε σκληρούς τόνους για την πολιτική της Κυβέρνησης θεωρώντας τις Εκλογες ως φρένο στο Μνημονιο και το Δ.Ν.Τ. αλλά και στις πολιτικές των κομμάτων εξουσίας επιφέροντας πλήγμα στον κοινωνικό, οικονομικό, παραγωγικό και αγροτικό ιστό του τόπου μας και όχι μόνο. Μάλιστα επιτέθηκε με σφοδρότητα κόντρα στους κ.κ. Δράκο και Τατούλη θεωρώντας ότι έχουν στην ατζέντα τους αντιδημοφιλείς πρακτικές.

Εξάλλου σήμερα συνέχισε την περιοδεία του σε περιοχές της Κυπαρισσίας ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Δημ. Σωτηρόπουλος ο οποίος πλαισιωμένος απο υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους μίλησε με κοινό στην αγορά της Τριφυλίας και παράλληλα συναντήθηκε με εκπροσώπους τους εμπορικού κόσμου της περιοχής. Αξίζει να θυμίσουμε ότι πρόσφατα ο συνδυασμός του κ. Σωτηρόπουλου έδωσε ση δημοσιότητα της διακήρυξη αρχών του με έμφαση στον καλύυερο συντονισμό των νέων περιοχών που αποτελούν τον διευρυμένο δυνατό Δήμο. Εξάλλου ο ίδιος όταν ξεκίνησε ο 'Καλλικράτης' ήταν ο μόνος που σε συνεδριάσεις του Δ.Σ. Φιλαιτρών είχε εκφραστεί περι της ενότητας του Δήμου και ως γνωστόν δεν ήταν παρών στις διαμαρτυρίες για κατακερματισμό της Τριφυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages