Κορυφαία στελέχη της Ν.Δ. στη παρουσίαση του συνδυασμού Δράκου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Κορυφαία στελέχη της Ν.Δ. στη παρουσίαση του συνδυασμού Δράκου

22/10/2010
Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου της Τρίπολης ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με το συνδυασμό "Δυνατή Πελοπόννησος", Δημήτρης Δράκος, παρουσία ενός πολυπληθούς ακροατηρίου των αντιπροέδρων της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρου Δήμα, Δημήτρη Αβραμόπουλου, του γραμματέα του κόμματος, Ανδρέα Λυκουρέντζου και βουλευτών από όλους τους νομούς της περιφέρειας, παρουσίασε τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες και τα μέλη του συνδυασμού του αλλά και τις βασικές αρχές του προγράμματός του. Ο κ. Αβραμόπουλος προσφωνώντας τον κ. Δράκο ανέφερε: "Είμαστε εδώ να μοιραστούμε την ελπίδα για αναζωογόνηση του τόπου με το Δημήτρη Δράκο που τον πλαισιώνουν διακεκριμένες προσωπικότητες, που έχουν τιμηθεί από τις τοπικές κοινωνίες. Είμαστε εδώ, είπε, με το Σταύρο Δήμα και με το Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, το νομάρχη ο οποίος αποχωρεί αλλά αφήνει παρακαταθήκη ήθους που θα συνεχίσουν οι επόμενοι". Η παρουσία μας ανέφερε ο κ. Αβραμόπουλος δείχνει την ενότητα όλων μας μπροστά στους αγώνες που έρχονται. "Σας μεταφέρω το μήνυμα του προέδρου μας, του Αντώνη Σαμαρά. Είναι μήνυμα νίκης".
Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι συμπληρώθηκε ένας χρόνος ΠΑΣΟΚ και η πολιτική που ακολούθησε είναι αισθητή στους πολίτες και μοιάζει με τιμωρία. Ήταν μια φορολογική πολιτική που έχει εξουθενώσει την κοινωνία και βυθίζει στην ύφεση και την ανεργία τη χώρα. Χωρίς αναπτυξιακή πολιτική, χωρίς ελπίδα. Το δίλημμα, είπε, μνημόνιο ή χρεοκοπία ήταν ψεύτικο. Το μνημόνιο οδηγεί στη χρεοκοπία. Μεταθέτουν τις ευθύνες στη Νέα Δημοκρατία. Εμείς κάναμε λάθη και τα αποδεχθήκαμε.
Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Δήμας, είπε ότι δεν χρειάζεται να πει περισσότερα από αυτά που ανέφερε ο κ. Αβραμόπουλος, τον οποίο χαρακτήρισε εμπνευστή της αναγέννησης του κόμματος μετά τη μεγάλη ήττα των περσινών εκλογών. "Αισθανόμαστε ευγνώμονες γιατί είναι ο εμπνευστής της αναγέννησης", ανέφερε. Ο κ. Δήμας είπε ότι ψηφίζουμε το Δημήτρη Δράκο για το συνδυασμό που έχει, γιατί έχει την εμπειρία, την πολιτική και αυτοδιοικητική γνώση, ψηφίζουμε γιατί έχει ένα καλό και δυνατό συνδυασμό που θα συμβάλλει στην αναγέννηση της Πελοποννήσου. Τέλος ο κ. Δήμας πρόσθεσε ότι ψηφίζουμε για να στείλουμε μήνυμα ότι η πολιτική του ΠΑΣΟΚ, πολιτική ύφεσης και ανεργίας, δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συνεχιστεί και μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Χρειάζεται, τόνισε, αναπτυξιακή πολιτική, και την έχει προτείνει η Νέα Δημοκρατία, γιατί η ανεργία λαμβάνει διαστάσεις επικίνδυνες για τη συνοχή της κοινωνίας μας. Ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Λυκουρέντζος στο χαιρετισμό του σημείωσε πως η Πελοπόννησος είναι ηρωικός τόπος, "δοξασμένος ο δικός μας τόπος των μικρομεσαίων, της αγροτιάς, των πετυχημένων πολιτικών, σε όλα τα πολιτικά κόμματα της χώρας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages