Παρουσιάστηκε με προσωπικότητες ο συνδυασμός Δράκου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Παρουσιάστηκε με προσωπικότητες ο συνδυασμός Δράκου

12/1/2010
Το ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας ανακοίνωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος. !!
Χθές το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας ο κ. Δράκος ανέπτυξε τις αρχές του και παρουσίασε τους 21 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.
Όπως είναι γνωστό από την πρώτη στιγμή ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του κ. Δράκου, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης είναι ο αντινομάρχης, Σωτήρης Παναγιωτόπουλος.
Στο ψηφοδέλτιο που ανακοίνωσε ο κ. Δράκος έχει συμπεριλάβει πέντε πρόσωπα που ήταν μαζί του την τετραετία που κλείνει στο τέλος του χρόνου. Πρόκειται για το διευθυντή του γραφείου του και πρόεδρο του ΟΠΑΝΑΜ Παναγιώτη Τσιμόγιαννη, τον αντινομάρχη Οικονομικών και Διοικητικών Θεμάτων Άγγελο Κωτσιόπουλο, την πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουρισμού Αντωνία Μπούζα και τους νομαρχιακούς συμβούλους Κώστα Γυφτάκη και Δημήτρη Φίλο.
Επιπρόσθετα, τον πλαισιώνουν και παλιοί γνώριμοι, που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιό του για τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, όπως η τοπογράφος από την Κυπαρισσία Βασιλική (Μπέσσυ) Πλέτσα, η οποία συμμετείχε και στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις βουλευτικές εκλογές, αλλά και η κα Ευγενία Κοκκέβη, σύμβουλος επιχειρήσεων από τη Χώρα, ανιψιά του αείμνηστου υπουργού Ανδρέα Κοκκέβη.
Και οι νέοι
Όσον αφορά στα νέα πρόσωπα, άλλα προέρχονται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου έχουν υπηρετήσει ως δήμαρχοι ή σύμβουλοι, και άλλα εμπλέκονται με τα κοινά για πρώτη φορά.
Στο ψηφοδέλτιο, λοιπόν, περιλαμβάνονται οι δήμαρχοι Είρας Γιάννης Αδαμόπουλος και Παπαφλέσσα Περικλής Ψώνης, όπως και ο δημοτικός σύμβουλος Κορώνης Κωνσταντίνος Κούβελας. Επίσης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς, ο προϊστάμενος της ΤΥΔΚ Τάσος Αγγελής, ο πρώην περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου Νίκος Μαραμπέας, ο πρώην πρόεδρος του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ, καθηγητής Γιάννης Παπουτσής, ο β΄ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αριστείδης Σταθόπουλος, ο διευθυντής της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας Δημήτρης Ραπτέας, ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Μολάων Λακωνίας, με καταγωγή από τους Γαργαλιάνους Πέτρος Μπαλαούρας, η οικονομολόγος Εύη Παπαγεωργίου και ο καρδιολόγος, επιμελητής στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Μανώλης Μάκαρης, ο οποίος έχει διατελέσει και αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου Παλλήνης στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages