Νέο γκάλοπ δείχνει φθορά του ΠΑΣΟΚ χωρίς όμως να την κερδίζει η Ν.Δ. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Νέο γκάλοπ δείχνει φθορά του ΠΑΣΟΚ χωρίς όμως να την κερδίζει η Ν.Δ.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ συμπεράσματα εξάγονται απο την τελευταία σφυγμομέτρηση της ΚΑΠΑ Research. Γκάλοπ-έκπληξη για κόμματα και υποψηφίους όπως αποκαλύπτει σημερ το Βήμα της Κυριακής.!!
Η μεγάλη έκπληξη αν πιστέψουμε τα νούμερα της δημοσκόπησης δεν αποτελεί η υπόθεση υποψηφιότητα του κ. Κικίλια αλλά η θεαματική άνοδος του Δημαρά που δείχνει να περνάει στο β΄ γύρο και να κερδίζει τον Σγουρό με μεγάλη διαφορά. Ο Σαμαράς φαίνεται να έχει συμβιβαστεί με την ιδέα της ήττας του Κικίλια στην περιφέρεια Αττικής. Και για να απαλύνει τις εντυπώσεις -ο Βασιλάκης Καΐλας ήταν προσωπική επιλογή του- περνάει τη "γραμμή" ότι ούτως ή άλλως στην Αττική η δύναμη της Ν.Δ. δεν είναι μεγάλη και με οποιονδήποτε υποψήφιο δεν θα την κέρδιζαν. Η Ν.Δ. δείχνει ότι έχει θα έχει σκληρό αντίπαλο και στην Πελοπόννησο από έναν δικό της άνθρωπο, τον Τατούλη και όλο το παιχνίδι των εντυπώσεων προσπαθεί να το παίξει στις περιφέρειες που τα γκάλοπ της δίνουν προβάδισμα, όπως Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, Βόρειο Αιγαίο, Ήπειρο, Θεσσαλία και Κεντρική Ελλάδα...Φυσικά κοντός ψαλμός αλληλούια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages