Διακαναλική για όλα τα κόμματα και ντιμπέιτ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Διακαναλική για όλα τα κόμματα και ντιμπέιτ

24/10/2010
Διακαναλική συνέντευξη για όλα τα κόμματα ζητάει το ΚΚΕ και ντιμπέιτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη διακαναλική συνέντευξη που θα παραχωρήσει ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου τη Δευτέρα.
«Ο πρωθυπουργός επιχειρεί με διακαναλική συνέντευξη να παρέμβει ώστε η λαϊκή δυσαρέσκεια και οργή να μην εκφραστεί στις κάλπες σε καταδίκη της κυβερνητικής πολιτικής» σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ και «απαιτεί», όπως αναφέρεται, να έχουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί την ίδια δυνατότητα.
«Ο πρωθυπουργός επιλέγει την πολυτέλεια ενός διακαναλικού τηλεοπτικού μονολόγου» σχολίασε από την πλευρά του και ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας και ζήτησε τη διεξαγωγή ντιμπέιτ και για τους πέντε πολιτικούς αρχηγούς.
«Στο όνομα της δημοκρατίας και του πλουραλισμού, τον καλώ να φύγει από την πολυτέλεια του μονολόγου και την ίδια ώρα, αντί για έναν μονόλογο, να οργανωθεί ένα ντιμπέιτ με τους πέντε πολιτικούς αρχηγούς, όπως προεκλογικά οργανώθηκε, για να ακουστούν όλες οι απόψεις, να υπάρξει πολιτική αντιπαράθεση, να ενημερωθεί ο λαός, δύο εβδομάδες από τις κρίσιμες αυτές εκλογές, για τις θέσεις των κομμάτων» ανέφερε.
Η συνέντευξη του κ. Παπανδρέου έρχεται ως συνέχεια των δηλώσεών του για την οικονομία, ότι δηλαδή δεν θα ληφθούν μέτρα σε βάρος των μισθωτών και των συνταξιούχων ενόψει και της αναθεώρησης του ελλείμματος και της έλευσης της τρόικας την επομένη του β γύρου των εκλογών για την τοπική Αυτοδιοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages