Δυναμική υποψηφιότητα του Σωτήρη Τσίγγανου για την 'Αρκαδιά' - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Δυναμική υποψηφιότητα του Σωτήρη Τσίγγανου για την 'Αρκαδιά'

Θετικότατα σχόλια απέσπασε η υποψηφιότητα του καρδιολόγου Σωτήρη Τσίγγανου με το συνδυασμό του Μίμη Σωτηρόπουλου. Ο “ασυμβίβαστος” γιατρός τόνισε πως στο πρόσωπο του κ Σωτηρόπουλου είδε όρεξη για δουλειά. Εξάλλου οι καίριες παρεμβάσεις και στις συνεδριάσεις του οικείου Δ.Σ. Κυπαρισσίας ήταν σημαντικές και σοβαρές ώστε να αναδειχθούν τα πραγματικά προβλήματα της πόλης.
-Είναι ικανός, έχει θέληση και μπορεί να τα καταφέρει. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε όσα δεν έγιναν μέχρι σήμερα. Οι μικροπολιτικές και τα ρουσφέτια δεν μπορούν να ταλανίζουν άλλο τον τόπο μας .Μείναμε πίσω ,χάσαμε χρόνο και πρέπει να τον ξανά κερδίσουμε. Χωρίς χρώματα και θέσεις ,χωρίς αποκλεισμούς και εσωστρέφειες.
Ο δήμος Τριφυλίας είναι η ευκαιρία να αναδείξουμε τον προικισμένο τόπο μας. Ας δοκιμάσουμε νέες ιδέες, νέες πολιτικές ,μακριά από τις διεκδικήσεις της καρέκλας και της προσωπικής ανάδειξης, για το καλό των παιδιών μας, για την ευημερία του τόπου. Τέλος ο κ. Τσίγγανος πρόσθεσε πως η εκλογή του Μίμη Σωτηρόπουλου θα είναι η σπίθα που θα φέρει την αλλαγή.
ΤΡΙΦΥΛΙΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages