Κλειστά σχολεία απο τη Τετάρτη και αλλαγή ώρας! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Κλειστά σχολεία απο τη Τετάρτη και αλλαγή ώρας!

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία της χώρας την ερχόμενη Τετάρτη 3 Νοεμβρίου λόγω των εκλογών των εκπαιδευτικών για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων τους στα υπηρεσιακά συμβούλια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε να μη λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες την ημέρα εκείνη για τη διευκόλυνση των εκλογέων και τη διασφάλιση της ευρύτερης δυνατής συμμετοχής τους στις εκλογές, χορηγώντας άδεια μιας (1) ημέρας σε όλους τους εκπαιδευτικούς που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Το υπ. Παιδείας καλεί τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν έγκαιρα τους μαθητές.
Επίσης λόγω της διενέργειας των Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών στις 7 Νοεμβρίου , τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δε θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου και τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου. Επίσης, σε όσες περιφέρειες ή δήμους θα επαναληφθεί η ψηφοφορία για την εκλογή των αιρετών περιφερειακών αρχών στις 14 Νοεμβρίου, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου και τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, αντίστοιχα.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ...ΥΠΝΟ
Στις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής 31 Οκτωβρίου αλλάζουμε ώρα! Οι δείκτες του ρολογιού θα πρέπει να γυρίσουν μία ώρα πίσω και να δείξουν και πάλι 03:00....Το μέτρο της θερινής ώρας εφαρμόζεται με κοινοτική οδηγία σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στόχος της αλλαγής της ώρας είναι η εξοικονόμηση ενέργειας, μιας και συνολικά κατά τους επτά μήνες της θερινής ώρας εξοικονομούμε 210 ώρες ηλεκτρικής ενέργειας εκμεταλλευόμενοι το φυσικό φως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages