Προεκλογική μονομαχία των 3 υποψηφίων του Δήμου Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Προεκλογική μονομαχία των 3 υποψηφίων του Δήμου Τριφυλίας

ΤΑ ξίφη τους διασταύρωσαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Τριφυλίας στην συζήτηση που διεξήχθη στη τηλεόραση BEST με σημαντικές αναφορές για το μέλλον του Δήμου, το πρόγραμμά τους αλλά και τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβουν εφόσον εκλεγούν και απο ότι φαίνεται υπήρξε μια συζήτηση επιπέδου με κερσδισμένους όσους επενδύουν στην ουσία και όχι στα χαρτιά.
Ο Κώστας Κόλλιας προέβη σε επίθεση για την αφαίμαξη των υπηρεσιών που στραγγαλίζουν την περιοχή τονίζοντας ότι όπου υπάρχουν προβλήματα υπάρχουν και λύσεις, θεωρώντας ότι η Κυβέρνηση προσπαθεί να ισοπεδώσει το κοινωνικό κράτος αναφέροντας ως παράδειγμα την Διεύθυνση Αγροτικής ανάπτυξης και τα Κέντρα Υγείας στη περιοχή. Επέκρινε τον κ. Σωτηρόπουλο ότι ήταν ο ίδιος που ως Δήμαρχος Φιλιατρών δεν έδωσε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα του τόπου του και για τον Καλλικράτη αποσαφήνισε ότι ήρθε να υπηρετήσει μόνο και μόνο τους Τριφύλιους. Τέλος προέβη σε αναφορά στην ισόρροπη ανάπτυξη με συγκεκριμένες δράσεις σε όλο το Δήμο στην πράξη και όχι στα χαρτιά και κούφιες υποσχέσεις αλλά και αποκεντρωμένες υπηρεσίες προσθέτοντας ότι δεν θα επιβληθούν νέοι φόροι στους δημότες.
Ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος μίλησε για τις προτάσεις του συνδυασμού του με έμφαση στην ποιότητα ζωής και την κατανομή πόρων και δραστηριοτήτων, ενώ υπενθύμισε ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί μόνο με μια συγκεκριμένη περιοχή καθώς όπως υπενθύμισε οι συνήθηκες έχουν διαφοροποιηθεί. Εξήγησε ότι θα δώσει λόγο σε κάθε τοπική κοινωνία αλλά και στην υποβολή προτάσεων μέσα απο τοπικές συνελεύσεις για θέματα που τις απασχολούν. Μάλιστα είπε ότι πιστεύει στον Καλλικράτη και τις δομές τους εφόσον αξιοποιηθούν κατάλληλα με θεσμοθετημένους πορους αλλά και πραγματική διάχυση μελετητικών σχεδίων σε όλη την περιφέρεια.
Ο Σαράντος Κουκούμης κατηγόρησε την Κυβέρνηση για την άκρατη κρατική παρέμβαση και κομματικοποίηση των εκλογών καθώς και στην ανυπαρξία πόρων για τον Καλλικράτη προβλέποντας ότι θα υπάρξουν σοβαρές δυσκολίες στην υλοποίηση του έργου που θα παραχθεί, ενώ εξήγησε ότι πληττονται κυρίως τα λαικά στρώματα με συγχωνεύσεις και καταργήσεις που υποβαθμίζουν την ποιότητα του πολίτη και την αρπαγή υπηρεσιών του νέου Δήμου απο εργολάβους. Υπογράμμισε ότι πιστεύει στην αληθινή προσέγγιση των πολιτών οι οποίοι έχουν την δύναμη να αλλάξουν τον τόπο ενώ επιτέθηκε στο κ. Σωτηρόπουλο που υπηρετεί το μνημόνιο και την άλωση του κοινωνικού κράτους ενώ τάχθηκε κατά την επιβολής νέων φόρων στον Δήμο.
Οι φωτογραφίες προέρχονται απο το kyparissia-press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages