Νέα ιδεολογική πλατφόρμα για την Τριφυλία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Νέα ιδεολογική πλατφόρμα για την Τριφυλία

ΕΚΕΙ που γράφαμε τα σχόλια για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου είχαμε μάλλον δίκιο όταν αναφέραμε την πληροφορία ότι κυοφορείται και νέο σχήμα που παραμένει άγνωστο όμως αν φτάσει στην ...πόρτα του Πρωτοδικείου. Αλλά τουλάχιστον προέρχεται απο μια γυναίκα. Μάθαμε ότι έγιναν κρούσεις ακόμα και σε υποψηφίους άλλων συνδυασμών αλλά και προσώπων της τοπικής κοινωνίας. Τουλάχιστον υπάρχει μια άλλη πρόταση η οποία σύμφωνα με την ιδεολογική της πλατφόρμα η κα Μιχαλοπούλουαναφέρει μεταξύ άλλων ότι:
'Τώρα ψηφίζουμε για το παρών και το μέλλον του τόπου μας, της Τριφυλίας, και όχι για βουλευτές και κόμματα… Απαιτούμε Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο αντάξιο των προσδοκιών μας. Επιτέλους πρέπει να γυρίσουμε σελίδα.
Είμαστε πολίτες της Τριφυλίας, ψηφοφόροι όλων των κομμάτων και κανένας από εμάς δεν κατέχει οποιοδήποτε κομματικό αξίωμα. Η εποχή του φανατισμού και του «μαντρώματος» τελείωσε για πάντα. Για εμάς πρώτα απ’ όλα είναι ο Δήμος Τριφυλίας και το συμφέρον όλων των πολιτών του Δήμου.
Δεν υπάρχει από μέρους μας
καμία κομματική και παραταξιακή σκοπιμότητα και ιδιοτέλεια. Δεν αντιδικούμε με κανέναν. Απέναντι μας είναι μόνο τα προβλήματα του Δήμου Τριφυλίας τα οποία και θα προσπαθήσουμε να λύσουμε. Καλούμε όλους τους πολίτες να σπάσουν τα δεσμά που τους επιβάλλουν οι κομματικοί μηχανισμοί και να σκεφτούν πρώτα και πάνω απ’ όλα τον τόπο μας.
Ποιος άλλος θα νοιαστεί για τον τόπο μας;…
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η σύνθεση του ψηφοδελτίου μας, που απαρτίζεται από όλες τις παραγωγικές δυνάμεις της περιοχής μας και που μας συνδέει η αγωνία μας για το μέλλον της Τριφυλίας. Σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να σας υπηρετώ με τον ίδιο ζήλο που σας υπηρέτησα στο παρελθόν από όλες τις δημόσιες θέσεις που κατείχα.
Μάρθα Μιχαλοπούλου Κατσούλα
"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages