Περιοδεία στην Τριφυλία για τον Αντώνη Σαμαρά - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Περιοδεία στην Τριφυλία για τον Αντώνη Σαμαρά

ΤΗΝ φράση του ότι ''Οσο η Μεσσηνία ειναι ψηλότερα, τόσο ψηλότερα θα είναι και η Ελλάδα" επιβεβαιώνει στην περιοδεία του στην ιδιαίτερη πατρίδα του ο Αρχηγός της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς ο οποίος με τον τρόπο αυτό επιθυμεί να αποδείξει ότι δεν λησμονεί τον τόπο του.
Παρά τις αλλαγές που σημειώθηκαν στο πρόγραμμά του και ανμενόταν νωρίτερα ο Αντώνης Σαμαράς ήρθε τελικά στις 12:40 στην Κυπαρισσία όπου αφίχθη στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου Δημάρχου Τριφυλίας κ. Κώστα Κόλλια στο κέντρο της αγοράς της πόλης υποδεχόμενος απο το Δήμαρχο της 'Αρκαδιάς' κ. Σαμπαζιώτη ενώ συνομίλησε με τους υποψήφιους, στελέχη αλλά και τους απλούς πολίτες οι οποίοι με ένθερμες εκδηλώσεις του μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Χθές βράδυ τελέστηκαν και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Κώστα Κόλλια παρουσία πλήθος κόσμου, απο όπου και η σχετική φωτογραφία που δημοσιεύουμε.
Εξάλλου στις 13:20 αφίχθη στα Φιλιατρά στο εκλογικό κέντρο του κ. Κόλλια κοντά στην κεντρική πλατεία όπου οτν υποδέχθηκαν τόσο ο Δήμαρχος της πόλης κ. Ξύγκας όσο και εκπρόσωποι του Δημοτικού συμβουλίου ενώ σύμφωνα το πρόγραμμα αναμένεται να εμφανιστεί στις 14.30 στους Γαργαλιάνους. Ο Αρχηγός της Ν.Δ. πάντως σύμφωνα με πληροφορίες μας θα συνεχίσει τις επαφές του και αναμένεται πλέον να κατέβει στην ιδαίτερη πατρίδα του την Πύλο την ημέρα των εκλογών προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ως συνήθως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages