Εκτός τροχιάς οι τιμές των ενοικίων για στέγαση και στην Τριφυλία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Εκτός τροχιάς οι τιμές των ενοικίων για στέγαση και στην Τριφυλία

Έντονο προβληματισμό και αγωνία για τη συνέχεια εγείρουν τα ζητήματα της οικονομίας με τον πληθωρισμό στα ύψη και την ανέχεια να κυριαρχεί. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα που καταγράφεται σε ό,τι αφορά στα έξοδα στέγασης με τα ενοίκια στα ύψη, τη στιγμή που και τα επιτόκια των στεγαστικών δανείων αυξάνονται διαρκώς. Στην Τριφυλία οι τιμές πήραν την ανηφόρα.
Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι υπάρχουν μεγάλες διαφοροποιήσεις από περιοχή σε περιοχή με την Κυπαρισσία τα ενοίκια για κατοικία να ξεκινούν από τα 290 ευρώ ανάλογα με την παλαιότητα του κτιρίου και στα Φιλιατρά από 220 ευρώ περίπου σύμφωνα με το τοπικό ρεπορτάζ. Τα κοινόχρηστα έξοδα παραμένουν σε μέτρια επίπεδα ωστόσο σε αρκετές πολυκατοικίες δεν υφίσταται πλέον κεντρική θέρμανση καθώς οι ιδιοκτήτες σε πολλές περιπτώσεις επέλεξαν αυτόνομη θέρμανση τα τελευταία χρόνια. 

Και δεν είναι μόνο τα ενοίκια. ,Νοικοκυριά και επιχειρήσεις πλέον, καλούνται να ανταπεξέλθουν μπροστά στα σοβαρά προβλήματα που προκαλούν τα νέα αυτά δεδομένα με την κούρσα ανόδου των στεγαστικών δανείων που θα οδηγήσουν μέχρι και σε 5 επιπλέον δόσεις μέσα στη χρονιά για τους πολίτες. 
ΙΩΑΝ.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages