ΜΕΤΑ τις γιορτές το καυτό θέμα του Δημοτικού φωτισμού στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

ΜΕΤΑ τις γιορτές το καυτό θέμα του Δημοτικού φωτισμού στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας


 Μετά το Πάσχα θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας το θέμα που αφορά τη «Συζήτηση και Λήψη απόφασης για την Ενεργειακή Αναβάθμιση του Δικτύου Δημοτικού Φωτισμού με εξοικονόμηση ενέργειας, την επιλογή του οικονομικότερου και καλύτερου τρόπου χρηματοδότησης του έργου και την έγκριση της προετοιμασίας για τη διενέργεια του σχετικού διαγωνισμού και εκτέλεσης της Σύμβασης – Ανάκληση της 317/2022 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής».

Να θυμίσουμε ότι στις 30 Μαρτίου κατατέθηκε αίτημα προς τον πρόεδρο και το προεδρείο του Δημοτικού Συμβούλιο από 17 δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης για τη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας για το θέμα αυτό, με τον Πρόεδρο να το περιλαμβάνει στην ημερήσια διάταξη της 12ης Τακτικής Συνεδρίασης, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Απριλίου και ώρα 18:00.

Στην ίδια συνεδρίαση θα συζητηθούν ακόμη τα παρακάτω θέματα:

  1. Πρόσληψη εποχιακού προσωπικού για την πυρασφάλεια με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έως τέσσερις μήνες έτους 2023.

  2. Καθορισμός αρδευτικής περιόδου 2023 και πρόσληψη υδρονομέα άρδευσης στο αρδευτικό δύκτιο Φιλιατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages