Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΤΡΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΤΡΑ

 


  Με αφορμή την απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Βορίδη, σχετικά με την επανασύσταση του πρώην Δήμου Φιλιατρών, τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ καθόλου δεν ικανοποιήθηκαν με την εναπόθεση του θέματος στις καλένδες, της «συνολικής επανεκτίμησης των γεωγραφικών ορίων των Δήμων…», απροσδιορίστου χρονικού ορίζοντα. 

   Αποτελεί, ύβρη και εμπαιγμό για την κοινωνία των Φιλιατρών, η αιτιολόγηση του κ. Βορίδη ότι «….η παρούσα Κυβέρνηση δεν διαθέτει τον αναγκαίο και επαρκή νομοθετικό χρόνο για την εν λόγω επανεκτίμηση», τη στιγμή που τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο εν λόγω χωροταξικός σχεδιασμός  είναι χρονίζοντα και καταστροφικά για τις ζωές μας. Από την άλλη μεριά, η κυβέρνηση της ΝΔ με περισσή φούρια και σπουδή, νομοθέτησε με συνοπτικές διαδικασίες τις πλέον ανάλγητες αντιλαϊκές πολιτικές (ιδιωτικοποίηση του νερού, το ακαταδίωκτο της επιτροπής εμπειρογνωμόνων για τη διαλεύκανση του εγκλήματος των Τεμπών κτλ).

   Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ, απαντούν στον κ. Βορίδη και την νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της ΝΔ ότι ενόψει των εθνικών εκλογών της 21ης Μάη 2023, θα λάβουν την αποδοκιμασία της Φιλιατρινής κοινωνίας στην κάλπη!


ΜΑΥΡΟ σε αυτούς που ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ τις ζωές μας!!!


   Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ, στρατηγικό στόχο έχουν την επαναφορά του αυτοδιοίκητου: ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ. Δηλώνουν σταθερά παρόν, στον αγώνα προς την επίτευξη του αιτήματος ΟΛΗΣ της Φιλιατρινής κοινωνίας! Γιατί αυτό επιβάλλει το συμφέρον της πόλης. Γιατί αυτό επιβάλλει η δημοκρατία. Και φυσικά, πέρα και μακριά από αντιπαλότητες – ανταγωνισμούς με τις όμορες πόλεις.


ΤΑ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ 

ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ

ΜΕ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ

   

 Φιλιατρά, 3 Απρίλη 2023                           

                                                                                               Κείμενο μελών

                                                                                     ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages