ΓΙΑ παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού συνεδριάζει η Οικονομική επιτροπή Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

ΓΙΑ παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού συνεδριάζει η Οικονομική επιτροπή Τριφυλίας


 Η λήψη απόφασης για τον καθορισμό τιμών και απαιτούμενων δικαιολογητικών για την απευθείας παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού σε όμορες επιχειρήσεις θα συζητηθεί μεταξύ άλλων στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τριφυλίας την Μεγάλη Τρίτη 11 του μηνός.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί.

Τα υπόλοιπα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

  1. Έγκριση Απόφασης Δημάρχου ΜΕ ΑΡΙΘ.624/2023 για μετακίνηση του με αριθ.ΚΗΗ.4995

  2. Έγκριση του ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 2 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «Προμήθεια Η/Υ, Εκτυπωτών, tablets για την χρήση της εφαρμογής gov.gr wallet, Συστήματος διαχείρισης επισκεπτών &tablets μέσω των οποίων θα διατίθεται εφαρμογή για την υπογραφή από τους εξυπηρετούμενους πολίτες για τις ανάγκες των ΚΕΠ του Δήμου Τριφυλίας στο πλαίσιο των δράσεων του έργου «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΕΠ» σύμφωνα με το σχέδιο ανάκαμψης και ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0

  3. Άσκηση ή μη αναίρεσης κατά της υπ.αριθ.Α342/2022 Απόφασης του Τριμελούς Διοικητικού Εφετείου Τρίπολης με ενάγοντα τον Γεώργιο Καραθάνο.

  4. Έγκριση ή μη Γνωμοδότησης για άσκηση ένδικων μέσων κατά της υπ.αριθ.36/2022 Απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Τρίπολης που εκδόθηκε κατόπιν έφεσης του Δήμου κατά κληρονόμων Γεωργίου Ματσινόπουλου και κατά της υπ.αριθ.55/2014 απόφασης του Δ/κου Πρωτοδικείου Καλαμάτας και η οποία αφορά την υπαριθ.3/2003 πράξη εφαρμογής σχεδίου Πόλεως Κυπαρισσίας και του 1ου /2003 σχετικού πρακτικού της Επιτροπής του ΠΔ 5/17-12-1986.

  5. Έγκριση πρακτικού Ι Ηλεκτρονικής αποσφράγισης των (υπο)φακέλων «Δικαιολογητικά Συμμετοχής» και «Οικονομική προσφορά» για το έργο: «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ».

  6. Περί Αποδοχής Χρηματοδότησης από το «Πρόγραμμα Βελτίωσης Οδικής Ασφάλειας» της δράσης 16531 «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας στο Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο» η οποία χρηματοδοτείται από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της πράξης: «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Δήμου Τριφυλίας.»

  7. Έγκριση της με αριθ.4/2023 Απόφασης της κοινότητας Φιλιατρών με θέμα: Εισήγηση περί πώλησης τάφων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages