To πρόγραμμα επαφών με την κοινωνία των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ στη Μεσσηνία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 9 Απριλίου 2023

To πρόγραμμα επαφών με την κοινωνία των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ στη Μεσσηνία


To πρόγραμμα ομιλιών των υποψήφιων βουλευτών Μεσσηνίας του ΚΚΕ κατά το επόμενο διάστημα ανακοινώθηκε χθες και έχει ως εξής: Τετάρτη 5/4

-Συζήτηση “Μαζί με τους καλλιτέχνες ορθώνουμε φωνή, παλεύουμε να μείνει η Τέχνη ζωντανή. Γιατί μόνο ο λαός σώζει το λαό, με ισχυρό ΚΚΕ” στις 8.00 το βράδυ στο Μώμος Cafe Bar. Θα μιλήσει ο Διονύσης Τσακνής, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας. Θα χαιρετίσει ο Γιάννης Γαλανόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας.

Πέμπτη 6/4
-Ομιλία – συγκέντρωση “Στις 21 Μάη Ισχυρό ΚΚΕ” στις 7.00 το απόγευμα, στην πλατεία Ομήρων Γερμανίας. Θα μιλήσει ο Γιάννης Γαλανόπουλος.

Σάββατο 8/4
-Ομιλία στους Γαργαλιάνους, στο καφενείο “Αττικό”, στις 8.00 μ.μ. Θα μιλήσει ο Σπύρος Νικολόπουλος, υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ.

Κυριακή 9/4
-Συζήτηση με γονείς “Στη μάχη για το μέλλον των παιδιών μας, αγώνας με ισχυρό ΚΚΕ” στις 6.00 το απόγευμα στο Vino Banco Tapas Bar. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Κατηφές, υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στη Β΄ Πειραιά και πρόεδρος της ΑΣΓΜΕ. Θα χαιρετίσει η Στέλλα Χρηστέα, υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας

-Σύσκεψη – συζήτηση “21 Μάη Ισχυρό ΚΚΕ” από Κομματική Οργάνωση Πύλου στην αίθουσα του Δημαρχείου Πύλου, στις 7.00 το απόγευμα. Θα μιλήσει ο Σπύρος Νικολόπουλος.

-Σύσκεψη – συζήτηση “21 Μάη Ισχυρό ΚΚΕ” από Κομματική Οργάνωση Κυπαρισσίας στην αίθουσα του Δημαρχείου Κυπαρισσίας, στις 7.00 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιώργος Καραγιάννης, μέλος της ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ, ενώ θα χαιρετίσει η Ειρήνη Κουκούμη, υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας.

Δευτέρα 10/4
-Σύσκεψη – συζήτηση “21 Μάη Ισχυρό ΚΚΕ” από Κομματική Οργάνωση Μάνης, στην αίθουσα του Δημαρχείου Καρδαμύλης, στις 7.00 μ.μ Θα μιλήσει ο Άρης Κομπότης, υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages