19 ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ 106 ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

19 ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ 106 ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ



Σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση χθες (21.7.2022), στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, που οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, έγινε έλεγχος σε 962 άτομα, προσήχθησαν 216 και συνελήφθησαν 106, από τα οποία οι 19 στη Μεσσηνία.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, “κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 962 άτομα (665 ημεδαποί και 297 αλλοδαποί), καθώς και σε 680 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 216 άτομα (131 ημεδαποί και 85 αλλοδαποί), ενώ συνελήφθησαν 106 άτομα, από τα οποία τα 19 στη Μεσσηνία.
Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν 51 άτομα στην Αργολίδα 10 στην Αρκαδία, 11 στην Κορινθία, 15 στη Λακωνία και 19 στη Μεσσηνία.
Στη Μεσσηνία οι συλλήψεις έχουν ως εξής:
  • Ένας ημεδαπός για κλοπή και για μη έκδοση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.
  • Δύο ημεδαποί, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
  • Τρεις ημεδαποί, για ναρκωτικά.
  • Ένας αλλοδαπός για παράνομο υπαίθριο εμπόριο και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
  • Έξι ημεδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Έξι αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, μία κλοπή σε κατάστημα, που έγινε την 4.3.2022 στην Καλαμάτα. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 39χρονου ημεδαπού, για κλοπή.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 245 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν:136 μέτρα καλωδίου, στην Αργολίδα,ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 12,6 γραμμαρίων και προϊόντα παραεμπορίου, στη Λακωνία,
μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, καθώς και προϊόντα παραεμπορίου, στη Μεσσηνία.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.
“Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου”, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages