ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΒΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ-ΑΠΟΥΣΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΒΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ-ΑΠΟΥΣΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ


 Τις αλυσιδωτές συνέπειες από την ενέργεια κι η κρίση, την καλπάζουσα ακρίβεια, αλλά κυρίως τις καθημερινές ανατιμήσεις στην αγορά εκθειάσει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας επαγγελματιών και Βιοτεχνών της Μεσσηνίας σε συνέντευξή του στην εκπομπή μας Πρωινό Δρομολόγιο.

 Ο πρόεδρος του συλλογικού οργάνου Γιώργος Καπερώνης, προέβη σε σημαντική αναφορά στις επιπτώσεις της οικονομικής ύφεσης ιδιαίτερα στους επαγγελματίες, επιχειρήσεις, βιοτεχνίες με τα ποίησης, αλλά και στην ίδια την αγορά στην οποία επικρατεί έλλειψη ρευστότητας. Εκτίμησε ότι ο κίνδυνος δεν έχει αποσοβηθεί ακόμα καθώς έχουμε μπροστά μας δύσκολους μήνες με αυτούς που θα ακολουθήσουν το φθινόπωρο και το χειμώνα. Εξέφρασε την εκτίμηση ότι αν δε ληφθούν έγκαιρα οικονομικά μέτρα θα υπάρξουν λουκέτα σε ολόκληρη την Μεσσηνία.

Υπογράμμισε την ανάγκη στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ενός ερώτηση μας και τις βιοτεχνίες σημειώνοντας ότι αποτέλεσε οικονομικά ως ο  σημαντικός κλάδος στη Μεσσηνία καθώς έχουν απομείνει μόνο βιοτεχνίες μεταποίησης αγροτικών προϊόντων στο Νομό με ότι προβλήματα αυτό συνεπάγεται για τον κλάδο. 

 Ζήτησε ωστόσο την ενεργή στήριξη της πολιτείας με δράσεις όπως: Την μετατροπή των επιστρεπτέων προκαταβολών σε επιχορήγησης, την μείωση του ΦΠΑ σε πρώτες ύλες, στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ίδιος ό,τι αφορά το εργατικό προσωπικό αλλά και ουσιαστικά μέτρα που θα δώσουν έστω μια κάποια διέξοδο, ενώ για μεγάλη έλλειψη υποδομών στην Τριφυλία που είναι εμφανής επιβεβαίωσε ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Μεσσηνίας

KYPARISSIA TV VIDEO: https://youtu.be/SbI9bTrtUcE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages