ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΦΡΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ- ΑΠΟΥΣΑ Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΦΡΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ- ΑΠΟΥΣΑ Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


 Αρκετές φορές έχουμε επισημάνει ότι καθαριότητα στο Δήμο Τριφυλίας αποτελεί την μισή αρχοντιά. Ωστόσο όμως η πραγματικότητα απέχει από την πράξη καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις, η κατάσταση είναι αποκαρδιωτική σε γειτονιές της πόλης.


Δεδομένου της τουριστικής περιόδου που διανύουμε εκτός από ορισμένες περιπτώσεις με γεμάτους τους κάδους απορριμμάτων, σε ορισμένες περιπτώσεις δυστυχώς συσσωρεύονται κλαδιά και υπολείμματα κλαδέματος τα οποία παρατούν συμπολίτες μας προκαλώντας με την ευκαιρία της βολικής εναπόθεσης την δημιουργία μίνι χωματερών φράζοντάς ακόμα και τα πεζοδρόμια για τους πεζούς! Τρανή απόδειξη αποτελούν οι φωτογραφίες μας. 


Προέρχονται από την βόρεια πλευρά της ευαίσθητης περιοχής στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας κοντά στη συμβολή της οδού  Κοκκέβη με ότι αυτό συνεπάγεται, δεδομένου ότι οι περιοίκοι μέρες τώρα βλέπουν να αποτυπώνεται αυτή η κατάσταση. Παράλληλα δεν έχουμε δει να πλένονται ακόμα κάδοι απορριμμάτων από το Δήμο, οπότε το μεγάλο ερώτημα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ένα. Ούτε την διαχείριση της καθημερινότητας δεν μπορούν να κάνουν οι αρμόδιοι; Ακούσαμε περί γωνιών ανακύκλωσης κι ωραία όλα τα Ευχολόγια αλλά θα ενδιαφερθεί ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας για αυτό το συμβάν; Την στιγμή μάλιστα που οι πολίτες πληρώνουν δημοτικά τέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages