ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ


Θέματα σχετικά με τον Δήμο Τριφυλίας απασχόλησαν τη συνάντηση που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε πρόσφατα στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον δήμαρχο Γιώργο Λεβεντάκη. Όπως έγινε γνωστό, στο πλαίσιο της συνάντησης, μέχρι το τέλος του τρέχοντος Ιουλίου θα γίνει η δημοπράτηση του έργου του Αθλητικού Κέντρου στην Κυπαρισσία -σε χώρο που η Περιφέρεια έχει παραχωρήσει στον δήμο.

Εξ άλλου, μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα, αναμένεται να ξεκινήσει στην Χριστιανούπολη το έργο ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου στον ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και της ανακατασκευής της μικρής εκκλησίας στον εν λόγω χώρο.

Εξ άλλου, όσον αφορά στον δρόμο Χριστιάνοι – Πλάτη – Μάλη, επισημάνθηκε ότι είναι αναγκαία η επικαιροποιημένη μελέτη και η από κοινού χρηματοδότηση του έργου.

Τέλος, σχετικά με την πλατεία των Φιλιατρών, ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι η Περιφέρεια προτίθεται να αναθέσει την μελέτη με στόχο την απόλυτη συμμόρφωση με τις οδηγίες του τοπικού αρχαιολογικού συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages